Fylder 1 år i dag: Lukas fejrer datterens fødselsdag med SKØNNE fotos

(Foto: Dan Mariegaard)

For et år siden begyndte et nyt kapitel hos Lukas ”Graham” Forchhammer og kæresten Marie-Louise Schwartz.

Her blev parret, der bor på Christianshavn, forældre til en lille prinsesse, som de har givet navnet Viola. I anledningen af datterens et års fødselsdag har Fristadssangerens kæreste delt to skønne fotos af lille Viola.

Det ene billede stammer tydeligvis fra dengang, lille Viola ganske nyfødt, men det andet billede viser hende som lidt større – iført lyserød tylskørt og pandebånd.

Du kan læse hele den fantastiske historie om Lukas Graham her.

year ago congrats Viola

Et opslag delt af Marie-louise (@rilloschwartz) den

Det var i midten af april sidste år, at sangeren afslørede den søde hemmelighed, at han skulle være far for første gang.

- Jeg er simpelthen så glad. Til september kommer der en lille guldklump til verden, og vi glæder os helt utroligt meget, afslørede en glad Lukas Graham til Politiken over telefonen fra sin tourbus i USA i Redding, Californien – på vej til San Fransisco.

Lille Viola kom til verden 25. september sidste år, men der skulle alligevel gå en del uger, før at offentligheden fik det første glimt af den lille prinsesse.

Kæresten Rillo afslørede den glædelige nyhed 15. oktober ved at dele et billede af et par babyfusser på sin Instagram-profil.

Du kan læse hele den fantastiske historie om Lukas Graham her.

Tre dage senere fulgte Lukas Graham trop på Twitter, hvor han skrev, at ”livet føltes skrøbeligere”, efter at han var blevet far.

Du kan se billeder af Lukas ”Graham” Forchhammer og kæresten herunder:

Du kan læse hele den fantastiske historie om Lukas Graham her.

Lukas Graham og kæresten (billeder fra sommeren 2016)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close