Nyheder11. april 2017

Lukas Graham nomineret til én af verdens mest prestigefyldte priser

Det danske fristadsband med Lukas Forchhammer i front jagter endnu en fornem pris. Bandet er således nomineret til en Billboard Music Award – i kategorien 'Top new artist' - bedste nye kunstner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/l0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Det er næppe gået de færrestes næser forbi, at Lukas Graham har haft et par ganske forrygende år.

Det danske fristadsband – med Lukas Forchhammer i spidsen – har således lagt nummer 1 over det meste af verden med deres verdenshit ”7 Years”, de har gæstet de største talkshows og givet koncerter over hele verden. Og de ikke har mindst høstet utallige gode anmeldelser og musikpriser for deres musik.

Og nu ser det ud til, at Lukas Graham igen kan forlade en prisfest med en statuette under armen. Bandet er således nomineret til en Billboard Music Award i kategorien ’Top new artist’ – bedste nye kunstner.

Læs hele historien om Lukas: - I don't believe in failure

Fristadsbandet skal konkurrere mod blandt andre Desiigner, Alessia Cara, Lil Uzi Vert og Zayn, som tidligere har været en del af popgruppen One Direction.

Billboard Music Award anses af mange for at være en af de mest prestigefyldte prisfester inden for musikbranchen, og ”hovedprisen” til prisuddelingsshowet, 'Top artist, skal da også gives til enten Beyonce, Justin Bieber, Adele The Chainsmokers, Drake, Ariana Grande, Shawn Mendes, Rihanna, Twenty One Pilots eller The Weeknd.

Læs hele historien om Lukas: - I don't believe in failure

Billboard Music Award 2017 finder sted 21. maj i T-Mobile Arena i Las Vegas.

Lukas Graham har tidligere ligget nummer to på den såkaldte Billboard Music Award-liste flere uger i streg. Det var for bandets giga-hit ”7 Years”.

Se billeder af Lukas Graham herunder:

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold