Nyheder17. maj 2017

Luís Figo i Danmark: Kigger på heste i Nordjylland

Den portugisiske fodboldstjerne Luís Figo og hans svenske hustru Helen Svedin kiggede på heste i den internationale dressurstald Helgstrand Dressage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aopd-00306563.jpg
 All Over

Fodbolden er skiftet ud med vrinsk og bløde muler hos den tidligere midtbanerspiller Luís Figo, der forleden var på visit i Nordjylland.

Med sig havde han sin svenske hustru Helen Svedin, og målet for deres besøg i Danmark var det topmoderne træningscenter Helgstrand Dressage, der huser omkring 130 af de bedste og mest talentfulde dressurheste.

På de sociale medier kan man se, at den 44-årige portugiser velvilligt stillede op til fotos med Helgstrand Dressages ryttere og ejere, som bekræfter fodboldlegendens besøg.

- Vi kan bekræfte at Luis Figo var for at se på dressurheste, siger Marianne Helgstrand, medejer af Helgstrand Dressage, til SE og HØR.

Andreas Helgstrand, der ejer det imponerende sted i Vodskov, er ligesom Figo en del af eliten indenfor sin sportsgren. I 2008 vandt Andreas OL-bronze sammen med prinsesse Nathalie zu Sayn Wittgenstein og Anne van Olst, mens han de seneste år har haft fokus på sin forretning i Nordjylland.

Det er ikke første gang, at Danmark har besøg af en international kendt fodboldspillere. Sidste år var det tyskeren Thomas Müller og viv, dressurrytteren Lisa, der var på udkig efter de helt rigtige hestekræfter i Danmark.

Nærmere bestemt besøgte Thomas og Lisa Stutteri Atterupgaard på Sjælland, der et af landets førende, når det kommer til at avle talentfulde varmblodsheste. Faktisk havde stutteriet hele tre heste med til OL i Rio - den ene blev redet af danske Cathrine Dufour og kvalificerede sig til finalen.

Og måske var det netop den gode stime fra OL, som fodboldparret havde hørt om. I hvert fald gik Lisa og Thomas ikke tomhændede hjem fra deres visit på dansk grund.

- Vi er stolte over at vores to super lovende 2 års hopper Atterupgaards Demeter e. San Amour/Caprimond/Donnerhall og Atterupgaards Medea e. Charmeur/Lord Sinclair/Mago XX er solgt til den tyske fodboldspiller Thomas Müller. Vi er sikre på at de to damer får det rigtig godt hos Thomas og Lisa, skriver Stutteri Atterupgaard på deres Facebook-side.

Sponsoreret indhold