Nyheder10. november 2016

Verdenskendt fodboldspiller på hesteindkøb i Danmark

Thomas Müller har en stor passion for de firbenede varmblodsdyr, og forleden var han og fruen i Danmark for at shoppe heste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.24564683.jpg
 All Over

Thomas Müller har i mange år været en del af det tyske fodboldslandshold, hvor hans charmerende væsen og nede på jorden-facon har givet ham mange fans. Og til forskel fra mange af hans kolleger, der lever et vildt playboyliv, har den 27-årige tysker prioriteret et stille liv på landet med sin kone Lisa Müller.

Parret har været sammen siden deres teenageår, og mens Müller har koncenteret sig om den runde læderbold på grønsværen, har Lisa brugt masser af timer i selskab med dressurheste. Hun er nemlig en succesfuld rytter, der driver sin egen konkurrencestald nær München.

Og det var netop de kostbare dyr, der forleden bragte det tyske ægtepar til Danmark. Nærmere bestemt besøgte Thomas og Lisa Stutteri Atterupgaard på Sjælland, der et af landets førende, når det kommer til at avle talentfulde varmblodsheste. Faktisk havde stutteriet hele tre heste med til OL i Rio - den ene blev redet af danske Cathrine Dufour og kvalificerede sig til finalen.

Og måske var det netop den gode stime fra OL, som fodboldparret havde hørt om. I hvert fald gik Lisa og Thomas ikke tomhændede hjem fra deres visit på dansk grund.

- Vi er stolte over at vores to super lovende 2 års hopper Atterupgaards Demeter e. San Amour/Caprimond/Donnerhall og Atterupgaards Medea e. Charmeur/Lord Sinclair/Mago XX er solgt til den tyske fodboldspiller Thomas Müller. Vi er sikre på at de to damer får det rigtig godt hos Thomas og Lisa, skriver Stutteri Atterupgaard på deres Facebook-side.

Se flere fodboldspillere herunder:

Mums! Her er de sexede fodboldspillere

Sponsoreret indhold