Nyheder31. oktober 2016

Louise Dorph nyforelsket

Jes Dorph-Petersens ekskone er også kommet videre siden bruddet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/louise_0.jpg
 Foto: All Over Press)

Louise Dorph Houvenaeghel er kommet videre på kærlighedsfronten efter det forliste ægteskab med TV-værten Jes Dorph-Petersen.

De to blev gift i september 2013.

Men i december 2015 flyttede Louise fra deres fælles bolig, og parret oplyste, at de skulle skilles.

Fraflytningen og skilsmissen kom i kølvandet på Jes Dorphs afsløring af, at han skulle i behandling for sit alkoholforbrug.

- Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask. Jeg er selvfølgelig ked af timingen, for jeg var rigtigt glad for at være kommet godt i gang på ’Go’ aften Danmark’, men lige nu gælder det om at blive fit for fight, skrev Jes Dorph-Petersen ved den lejlighed i en pressemeddelelse.

Louise Dorph Houvenaeghel lancerede sin flytning på Facebook.

- Nu er det jo en privat sag hvor jeg bor. Men ja, nogle situationer gør, at det er bedst. Jes og jeg bor ikke sammen længere, skrev Louise uden at uddybe yderligere.

Efter skilsmissen fra TV-kendissen har Louise holdt fast i navnet Dorph, for som hun siger:

- Jeg hedder jo Dorph, og jeg har ikke fortudt ægteskabet med Jes.

TV-værten fortalte i februar til SE og HØR, at han har fået en ny kæreste.
Hun hedder Mai-Britt Haurholm, og arbejder som freelance-sminkør hos produktionsselskabet Metronome. Og så arbejder hun også på Det kongelige Teater og Operaen. - Ja, det er rigtigt, at vi er kærester. Vi tager det stille og roligt, sagde Jes Dorph-Petersen til SE og HØR.
Og nu er også Louise Dorph igen blevet ramt af Amors pil. På instagram lagde hun forleden et smukt billede af skoven i flotte efterårsfarver, og den ledsagende tekst lød: 'Lykkelig skovtur med kærligheden i hånden'. Over for Ekstra Bladet bekræfter Louise Dorph Houvenaeghel, at hun er nyforelsket: - Jeg vil gerne bekræfte, jeg har mødt en, der gør mig rigtig glad. Han har gode værdier, som jeg holder meget af, siger Louise Dorph Houvenaeghel til Ekstra Bladet. Hvem den heldige mand er, ønsker hun indtil videre ikke at afsløre. Du kan se Louises opslag på Instagram herunder:

Sponsoreret indhold