Nyheder10. oktober 2016

Louise Dorph blev kaldt ”din luder” af taxachauffør – nu er han fyret

Taxaselskabet 4x35 har fyret en chauffør, efter at vedkommende kaldte indretningsarkitekt Louise Dorph Houvenaeghel for en ”luder”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/louise_dorph_dm.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Fredag havde indretningsarkitekt Louise Dorph Houvenaeghel en særdeles rystende oplevelse, efter at hun havde bestilt en taxa gennem taxaselskabet 4x35.

Louise Dorph fik aldrig den taxa, hun havde bestilt – men det var bestemt ikke dét, der rystede hende. Det var i stedet den besked på telefonsvareren, som hun fik om aftenen.

Her havde den pågældende chauffør nemlig lagt en meget ubehagelig besked – han kaldte hende flere gange ”luder”.

- 4x35 jeg er virkelig ked af at blive talt til på den måde. Seriøst, jeg blev virkelig ked af det. I burde skamme jer over at have sådan en mand kørende rundt!, skrev Louise Dorph efterfølgende på Facebook.

Taxaselskabet har nu taget konsekvensen – og over for BT fortæller selskabet nu, at den pågældende chauffør er fyret.

- Hos TAXA 4x35 er kunden altid i centrum. Taxabranchen er meget mere end at køre en kunde fra A til B. Det handler om den gode service. Derfor er vi meget kede af denne sag. Det skal en kunde aldrig opleve,« siger adm. direktør hos TAXA 4x35 Peter Bjerregaard til BT.

Louise Dorph ringede efter en taxa fredag – men taxaen og indretningsarkitekten missede hinanden. I stedet fik hun en ubehagelig besked på sin telefon samme aften.

I sit Facebook-opslag valgte Louise Dorph at afsløre præcis, hvad det var for ukvemsord, der mødte hende, da hun lyttede til sin telefonsvarer:

- Her til aften opdager jeg så først nu, at der ligger en talebesked (råbebesked) fra chaufføren på min svarer. "Hej din luder, du har bestilt en taxa, hvorfor kommer du ikke? Har du fundet anden taxa? Luder for helvede, du skulle aldrig ha bestilt taxa, din luder!"

Nu har sagen altså så resulteret i en fyreseddel.

Sponsoreret indhold