Nyheder9. august 2016

Louise Dorph afslører: Derfor hedder jeg stadig Dorph

Jes Dorphs ekskone præsenterede sin første kollektion fra sit eget interiør brand og gav samtidig svar på, hvorfor hun har beholdt hans efternavn.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/louise_dorph_dm-0013-2016.jpg
 Dan Mariegaard

Store vaser, bløde puder og glinsende lysestager fyldte showrummet i København, da indretningseksperten Louise Dorph forleden præsenterede sin nye interiørkollektion i eget navn A SIMPLE MESS for venner, familie og forretningsforbindelser.

- Jeg har brugt det seneste år på at skabe min første kollektion for mit helt eget interiørbrand - A SIMPLE MESS - hvor jeg, som navnet antyder, hylder det simple og det smukke rod - det rod som afspejler det levede liv, hvor der er plads til leg, dimser og ukrudt i vaserne på middagsbordet. Jeg holder nemlig meget af at komme i hjem med hyggerod, hvor man kan mærke de mennesker, der bor der – det er den slags rod, der giver et hjem varme og personlighed.

- Med en baggrund som stylist og en passion for at dekorere og skabe smukke omgivelser har jeg sammensat en kollektion, hvor de naturlige materialer og det unikke håndværk er i fokus. Stort set alt interiøret er lavet i hånden uden brug af kunstige materialer.

- Derudover indeholder kollektionen flere unikaer, der kun er produceret i meget få eksemplarer.

- A SIMPLE MESS by Louise Dorph præsenterer et kreativt og feminint interiørunivers bestående af mine egne tegninger og egne design samt håndplukkede elementer fra hele verden – alt sammen inspireret af det smukke, levende rod jeg elsker."

Sådan lyder beskrivelsen af de fine ting på Louises egen hjemmeside.

Selv om Louise blev skilt fra TV-værten Jes Dorph-Petersen sidste år, har hun alligevel valgt at beholde det genkendelige efternavn.

- Jeg hedder jo Dorph, og jeg har ikke fortrudt ægteskabet, fortæller Louise, hvis arbejde med A SIMPLE MESS har taget det meste af hendes tid det seneste år.

- Nogle gange skal man lige ned og bide i græsset. Jeg skulle vise, at jeg ikke er noget i kraft af min eksmand, fastslog designeren.

A SIMPLE MESS blev en realitet på samme tid som bruddet blev offentligt, så Louise har brugt projektet på at få tankerne væk fra skilsmissen.

- Det var en god måde at arbejde sig ud af krisen på. Jeg er ikke en, der bare sætter mig ned. Jeg er en iværksættertype, fastslog Dorph, hvis kollektion du kan se nærmere på her lige her.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_40.png

Sponsoreret indhold