Nyheder11. februar 2019

Se billedet: ”Løve” skal være far til fire

Christian Stadil, der for tiden leder efter nye investeringer i DR-programmet ”Løvens Hule”, skal være far for fjerde gang
https://imgix.seoghoer.dk/dr-0281539_1.jpg
 (Foto: Per Arnesen/DR)

Lige nu har han travlt med at lede efter nye forretningssucceser i ”Løvens Hule”. Men privat får Hummel-bossen Christian Stadil også snart travlt.

Den 47-årige forretningsmand og investeringsguru skal nemlig være far for fjerde gang.

Det har hans hustru - Alice Brunsø – netop afsløret på sin Instagram-profil.

Her har hun delt et foto af sin voksende babybule, mens hun poserer på stranden. Den kommende mor til fire har dog ikke afsløret, hvornår den lille ny ser dagens lys, eller om det er en pige eller dreng, som parret venter.

Parret har i forvejen tre børn: Winston, Hamilton og Harper, og da parret blev gift 18. august sidste år, agerede de tre børn selvfølgelig brudesvende og -pige til forældrenes store dag.

Et par måneder inden brylluppet afslørede parret, at de endnu ikke havde fået alle detaljer på plads inden den store dag.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/alice_brunsoe_og_christian_stadil.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Christian og Alice blev gift i august sidste år. Foto: Aller Media

– Vi skal giftes om to måneder. Vi ved faktisk endnu ikke helt, hvor det skal være. Det lyder mærkeligt, når der er så kort tid til, men vi havde tænkt os at gøre det et lidt større sted lidt væk herfra. Men så fandt vi simpelthen ud af, at med tre små børn og praktikken er vi nødt til at gøre det lidt tættere på hjemme, fortalte Stadil til SE og HØR til premieren på ”Charmøren” ved Grand Teatret i København tilbage i maj sidste år.

Der var dog ikke kun glædelige begivenheder for parret sidste år. I september afslørede Christian Stadil således, at han var ramt af den frygtede sygdom borrelia.

På sin instagram-profil delte han et billede af sig selv på hospitalet, og til billedet skrev han:

Nakkestivhed, store røde pletter fordelt over en halv meter på kroppen, en sovende fornemmelse i venstre side de sidste par måneder, rygsmerter og et rødt og blåt bidemærke i knæhasen.

- Har haft det på fornemmelsen noget tid, men fik det i dag, efter at have fået tappet spinalvæske, bekræftet, at jeg har neuroborreliose/borrelia i fremskreden grad. Syntes også, at jeg var ekstraordinært stiv i nakken, da jeg kørte hjem fra Aarhus sammen med min kammerat og oplægsholder til THORNICO ERFRA dag Peter Stenbæk i går, uddybede han i sit opslag på instagram.

Heldigvis er Christian Stadil kommet sig over sygdomsforløbet, og nu har han altså travlt med både ”Løvens Hule” – og en kommende titel som far til fire.

Herunder kan du se en video fra Christian Stadil og Alices bryllup:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold