Nyheder7. september 2018

Christian Stadil har borrelia

"Løvens hulen"-milliardæren har fået konstateret den frygtede sygdom borrelia, der kan opstå efter et bid fra en skovflåt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180818dm_stadil_og_alice_bryllup_003.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

46-årige Christian Stadil er blevet smittet med den frygtede sygdom borreliose.

Det afslører Hummel-milliardæren selv på sin Facebook-profil.

Stadil, der for tre uger siden blev gift med Alice Brunsø, har postet et billede, hvor han ligger i en hospitalsseng og med følger en længere forklaring på, hvorfor han er endt der.

Artiklen fortsætter efter billedet.

- Nakkestivhed, store røde pletter fordelt over en halv meter på kroppen, en sovende fornemmelse i venstre side de sidste par måneder, rygsmerter og et rødt og blåt bidemærke i knæhasen, beskriver "Løvens Hule"-investoren sine symptomer.

- Har haft det på fornmmelsen noget tid, men fik det i dag, efter at have fået tappet spinalvæske, bekræftet, at jeg har neuroborreliose/borrelia i fremskreden grad. Syntes også, at jeg var ekstraordinært stiv i nakken, da jeg kørte hjem fra Aarhus sammen med min kammerat og oplægsholder til THORNICO ERFRA dag Peter Stenbæk i går, uddyber han.

- Får nu noget kraftig medicin, så alt er godt. Er tilbage på pinden efter at have været på Riget det meste af dagen, forklarer Stadil yderligere.

Til sidst sender han en tak til læger og sundhedspersonale på Riget.

- Min vigtigste pointe er egentlig, at jeg er dybt imponeret over det danske hospitalsvæsen her konkret Riget, overlæge Anne-Mette og hendes team. Wauw for en sød, åben og dybt professionel behandling. Tusind tak. I am a BIG fan, afslutter han.

Hver tiende person, der får konstateret borreliose, bliver ramt af neuroborreliose. Symptomerne på neuroborreliose kan være smerter i ryggen, lammelser - især i ansigtet - og det kan også vise sig som hjernehindebetændelse (meningitis).

Politikeren Mimi Jacobsen, TV-vært Jes Dorph-Petersen og bokser Mikkel Kessler har også været ramt af borreliose.

Sponsoreret indhold