Sødt! L.O.C. skriver sang til sin søn

L.O.C. har sønnen Constantin  med i sin nyeste musikvideo.

L.O.C. har sønnen Constantin med i sin nyeste musikvideo.

Foto: Mikael Rieck

Allerede før han blev far, vidste rapperen Liam O'Connor, at han ville skrive en sang om det, når det skete.

Musikken har nemlig altid hans ventil, når han skulle formidle sine følelser og sine holdninger. Det er nu mundet ud i nummeret "Husk", der er at finde som et af de nye numre på L.O.C.'s opsamlingsalbum "Anno XV".

- De spæde spadestik til nummeret blev allerede taget inden, jeg blev far. Det er jo et af de ældste emner i verden at skrive om. Jeg kan selv huske, hvordan min mor fortalte mig om Cat Stevens-sangen "Father and Son" og oversatte teksten for mig, da jeg var lille, siger rapperen, der voksede op i Aarhus med en dansk mor og irsk far.

Nu er han selv blevet far - sammen med sin hustru, tv-værtinden og magasinredaktøren Christiane Schaumburg-Müller, kunne han i september byde velkommen til sønnen Constantin.

- Det ville være unaturligt ikke at skrive en sang om det, siger rapperen.

Gennem sangen kan han få sagt noget af det, han håber, hans søn vil huske.

- Jeg har altid tænkt meget på mit eftermæle, forklarer han.

- Det her er min måde at få sagt nogle af de vigtige ting på. Jeg ved ikke hvor god, jeg bliver til at sige "sæt dig ned, sønnike, nu skal vi have et alvorsord".

- Det et forsøg på at sige nogle af de ting, jeg selv har fået at vide og nogle af de ting, jeg ville ønske at nogen havde sagt til mig, forklarer han.

"Anno XV" udkom den 28. oktober.

/ritzau/FOKUS

Se billeder af Christiane og L.O.C. i galleriet herunder:

Christiane og L.O.C.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close