L.O.C. giver den FLOTTESTE gave til Christiane efter fødslen

Foto: Aller Media

En safir. To diamanter. Og en ring fra en af Danmarks dyreste juvelerer, Halberstadt.

Man må sige, at det er noget af en gave, som Christiane har fået af L.O.C. i barselsgave. 

- Liam anede ikke at man skulle give en barsels gave til en når man havde født - så det sørgede jeg for at hinte i 9 måneder (fantastisk tradition By The Way) ... Jeg troede faktisk han havde glemt det da jeg ikke fik nogle på selv dagen - men så en morgen lå denne her ved morgen bordet, skriver Christiane på Instagram til billedet af den dyre ring, som gemalen har givet hende. 

Og gaven fik tårene til at trille på TV-værtens kinder.

 

- Og så blev der ellers tudet fra min side! Er lidt emotionel efter Constantin er kommet til verden. Det er en ring med to diamanter en til mor og far og så en safir til lillemanden, skriver Christiane. 

Desværre kan Christiane endnu ikke passe ringen. 

 

- Har den ik på endnu fordi mine fingre stadig ikke er deres normale størrelse, fortæller Christiane på billedet. 

Du kan se den flotte ring herunder

Liam anede ikke at man skulle give en barsels gave til en når man havde født - så det sørgede jeg for at hinte i 9 måneder (fantastisk tradition By The Way) ... Jeg troede faktisk han havde glemt det da jeg ikke fik nogle på selv dagen - men så en morgen lå denne her ved morgen bordet!!! Og så blev der ellers tudet fra min side! Er lidt emotionel efter Constantin er kommet til verden. Det er en ring med to diamanter en til mor og far og så en safir til lillemanden - stenen siges at Styrke tro, visdom og retfærdighed. Giver koncentration, så man bedre kan finde sin livsopgave, og den befordrer renhed i tanke såvel som i handling. @halberstadtdk PS: har den ik på endnu fordi mine fingre stadig ikke er deres normale str ! Men sveder MAX om natten så mon ikke snart det vand er helt ude, der er i hvert fald ingen dobbelthage længere og mine sko passer jeg også igen - kun fingrene mangler -)))

Et billede slået op af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den

Se flere billeder af Christiane i galleriet herunder

Christiane Schaumburg-Müller 13092016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close