Nyheder5. maj 2015

L.O.C. overvejer at blive politiker

Se, hvad der frister rapperen til et karriereskift
Af af
L.O.C. overvejer en ny karriere
L.O.C. overvejer en ny karriere
 Foto: All Over


Alle på Christiansborg går spændt og venter på det nært forstående Folketingsvalg. Valgplakater, flyers og løfter er kørt i stilling til det øjeblik, hvor statsministeren sætter dato på det demokratiske højdepunkt.

Også bookmakerne har luret den stigende interesse og tilbyder som sædvanligt at spillelystne danskere kan sætte penge på valget. Rapperen L.O.C har opdaget, at bet365 giver pengene lidt over 5.000 gange igen, hvis han bliver ny statsminister.

LÆS OGSÅ: DR udskrev valg i utide

LÆS OGSÅ: L.O.C. vender tilbage til Grøn Koncert

- Har lige set mine odds for at blive statsminister ved næste valg.. Haha.. Burde næsten smide nogle penge og stille op.. Mangler bare et kampagne slogan der er ligeså dårligt som alle de andres, skriver Liam O’ Connor på Instagram.


Har lige set mine odds for at blive statsminister ved næste valg.. Haha.. Burde næsten smide nogle penge og stille op.. Mangler bare et kampagne slogan der er ligeså dårligt som alle de andres.. #SGMD #SøgerKampagneleder #Dkpol

Et billede slået op af Liam O'Connor (@sgmd) den 5. Maj 2015 kl. 3:47 PDT

Det er ingen hemmelighed, at partierne er glade for kendte kandidater. Så måske kan den charmerende rimsmed lige nå det, inden valget, som senest skal afholdes 14. september

Du kan se alle bet365s bud på den næste statsminister her

Sponsoreret indhold