UPS! - DR udskrev valg i utide

Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt til førstnævntes 50 års fødselsdag. Thorning-Schmidt har endnu ikke trykket på valg-knappen - det var DR, der begik en fejl.

Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt til førstnævntes 50 års fødselsdag. Thorning-Schmidt har endnu ikke trykket på valg-knappen - det var DR, der begik en fejl.

Foto: Dan MariegaardDer sidder mindst en medarbejder i Danmarks Radio med røde ører i øjeblikket, efter at den statslige medievirksomhed for kort tid siden fik udskrevet folketingsvalg i utide.

SE VIDEOEN: Helle Thorning og Lars Løkke i kinky storfilm

De mange politiske kommentatorer har de sidste måneder kappedes med hinanden om at ramme den korrekte dato for udskrivning af valg til Folketinget, men det var næppe en af dem, der ved en fejl fik sendt en "breaking news-sms" ud om, at statsminister Helle Thorning-Schmidt har udskrevet valg.

Statsministeren stod på næsen i Paris

De fleste hælder til, at Helle Thorning-Schmidt udskriver valg før sommerferien, fordi partiet har smidt millioner i en række offentlige kampagner i de seneste måneder, og at de mange gode penge vil være spildt, hvis man venter til efter sommerferien med at trykke på valgknappen.

Sådan kan det være, at man tænkte i DR i dag, da valg-sms'en utilsigtet røg ud.

HOV, HOV - STATSMINISTEREN PARKERER ULOVLIGT

DR oplyser på dr.dk, at man var ved at teste et nyt indholdssystem, og at der så ved en fejl blev sendt en sms ud til 1212 om, at der var udskrevet folketingsvalg.

Tilsyneladende var det en kursist, der kortvarigt satte den politiske- og medieverdenen på den anden ende.

- Der er sket en meget beklagelig fejl i forbindelse med at vi er i gang med at indføre et nyt web-system. Mange af vores medarbejdere er ved at blive uddannet til det nye system, og i den forbindelse er en meget ulykkelig medarbejder ved en fejl kommet til at logge forkert ind, så det der skulle have været en øvelse røg ud til de mange danskere, der abonnerer på vores nyheds-sms'er, siger Christian Lindhardt, Redaktionschef for DR Nyheder.

Du kan se hele DR's forklaring her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close