Christiane deler billede efter fødsel: Træt, men lykkelig

(Foto: Mikael Rieck)

Røde løbere og koncerter er skiftet ud med bleskift og babygråd hos Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C.

I søndags blev kendisparret nemlig forældre til en lille guldklump – og det lille familiemedlem har bragt med sig en lykke, som Christiane og L.O.C. formentlig ikke havde kunnet forestille sig.

Torsdag lagde Christiane et billede på sin Instagram-profil, hvor hun skrev, at hun var både ”lykkelig” og ”træt”.

- #happyhome #tired #verytired #but #happy #morethanwords #babyburrito #constantin #snart5dage #gammel #megetvasketøj ( Og så er det frem med tøjet der kan knappes nemt op! Det havde jeg ik lige tænkt over -), skrev den nybagte mor som kommentar til billedet, der viser hende uden makeup - men stadig ligeså smuk som hun plejer.

Indtil videre har hendes over 350.000 følgere dog til gode at se den lille søn, der kom til verden med en kampvægt på 3.760 gram og en længde på 52 centimeter. Christiane har dog afsløret, at den lille ny ligner hende på en prik.

Det kom som en overraskelse for de fleste, da Christiane Schaumburg-Müller tilbage i maj annoncerede, at hun ventede barn sammen med L.O.C. Parret havde nemlig året forinden meddelt, at de ville skilles – men kærligheden blomstrede altså mellem parret i smug, og det hele kulminerede søndag, da Christiane fødte parrets søn, der har fået det latinske navn Constantin.

Navnet afslørede Christiane allerede i august:

- Det er meget specielt, når man kender navnet på det lille væsen i mavsen. For os er han allerede en lille Constantin. Han kan ikke komme ud og ikke ligne en Constantin, for det er allerede hans navn. Hverken Liam eller jeg kender nogle, der hedder navnet, eller har nogen forudfattet association til det, så Hr. Baby er 100% navnet, skrev Christiane Schaumburg-Müller på sin blog i august.

Herunder kan du se et galleri med Christiane og L.O.C.:

Så glade var Christiane og L.O.C.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close