Nyheder12. januar 2017

Lise Nørgaard: Blev indlagt efter fald i hjemmet

Den snart 100-årige forfatter måtte på hospitalet efter, hun faldt i eget hus og slog sit bækken.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/z2.jpg
 (Foto: All Over)

Den folkekære forfatter har haft en hård periode, der begyndte i september, hvor hun kom til skade i sit hjem i Skodsborg.

-Jeg har faktisk ikke haft det rigtig godt i vinter. Jeg har været hjemsøgt af forskellige plager, men nu er jeg ved at være ovre det, fortæller Lise Nørgaard til SE og HØR.

Det startede med at den snart 100-årige forfatter faldt og slog sit bækken.

Ulykken skete, da den 99-årige ”Matador”-mor om aftenen kom i tanke om, at hun havde glemt at give mad til en vild kat, der kommer og går på hendes terrasse.

– Og så vendte jeg mig alt for voldsomt i en piruet – som gamle damer på 99 jo ikke rigtig kan tillade sig, lyder det fra den folkekære forfatter.

Men forfatteren kunne ikke komme op at stå igen.

– Så jeg kørte af sted på bagdelen hen til en sofa, hvor jeg kom op at sidde. Det gjorde ondt ad helvede til, siger Lise Nørgaard, som havde slået bækkenet.

Hun tilkaldte hjælp og blev kørt på Herlev Hospital. Og da hun kom hjem igen, valgte hun at tage på kuranstalt i Skodsborg.

– Jeg var der en tid, og så kom jeg mig langsomt, fortæller forfatteren, som havde smerter i syv uger.

For tiden døjer hun med en lungebetændelse, som hun bliver behandlet for. Men den tager hun forholdsvis let på.

– Det har Gud og hvermand i øjeblikket, lyder det fra den humørfyldte forfatter, der til juni kan fejre 100-års fødselsdag.

Læs mere om Lise Nørgaard i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold