Nyheder17. april 2018

Søren Sko skal være med i "Toppen af Poppen"

Endnu et navn er klar til årets udgave af "Toppen af Poppen" på TV2
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-70251.jpg
 Foto: Thomas Laursen

TV2 er klar med endnu et navn til efterårets udgave af "Toppen af Poppen".

Det er den 54-årige sanger Søren Sko, der er klar til at få sine sange fortolket.

Det skriver TV2.

- Jeg glæder mig allermest til at blive fortolket af de andre. Jeg har aldrig hørt andres versioner af mine sange, siger Søren Sko til TV2.

I alt skal syv danske musikere fortolke hinandens sange i "Toppen af Poppen".

Indtil videre er det kun Søren Sko og Pernille Rosendahl, der er blevet offentliggjort som en del af årets deltagere.

Søren Sko glæder sig til at skulle fortolke de andres sange. Men det at fortolke et stykke musik er ikke nyt for ham. Det har han prøvet flere gange før.

- Jeg prøver så vidt muligt, at lave det til mit helt eget hver gang. Jeg bygger sangen op af små klodser – lige som når man skriver sine egne sange. Først tonearten, og dernæst har man nogle referencer, man trækker på. Lige pludselig så er den der, siger han til TV2.

I går var det Pernille Rosendahl, som TV2 kunne afsløre som en del af holdet i "Toppen af Poppen".

- Jeg synes, det kunne være sjovt. Jeg hylder idéen om, at man kan få lov til at spille originalt materiale på landsdækkende tv, sagde den 46-årige sangerinde i går til TV2.

Pernille Rosendahl løftede også lidt af sløret for, at vi kommer til at se et kvindeligt dansk musikikon i årets program.

- For mig er hun et ikon. Jeg har været kæmpe fan af hende, siden jeg var en lille pige. Jeg kunne ikke modstå tilbuddet om at møde hende, og slet ikke under de her omstændigheder, hvor man udveksler det musikalske, fortalte Pernille Rosendahl til TV2.

Sponsoreret indhold