Nyheder15. oktober 2014

Linse raser mod Carl Plum: Den forpulede bestialske lille lortemishandler…

Brygge-pigen mener, at 30 dages fængsel for dyremishandling er alt for lidt
Af af
Linse er rasende over, at straffen ikke var højere (Fotos: Scanpix og
Linse er rasende over, at straffen ikke var højere (Fotos: Scanpix og


30 dages ubetinget fængsel er SLET ikke straf nok for at skære halsen over på en lille pony på strand i Tisvildeleje.

Dét mener i hvert fald Linse Kessler, som på sin Facebook-profil raser mod TV-kokken Camilla Plums søn, der tirsdag blev idømt straffen ved retten i Helsingør.

- 30 DAGE ???????? Hvad fanden foregår der i Danmark ??? Flere lande ser målløst til, mens vi tillader sådanne og tusind andre sager smutte som om INTET er hændt. Er I blevet til iskolde robotter i det danske retssystem ? Hvor er vi efterhånden henne ? Ja, eftersom vi jo ikke rigtigt har nogen love imod dyremishandling, kan det selvfølgelig også lidt svært, at dømme, men 30 dage?, spørger Linse Kessler på sin Facebook-profil, inden hun tilføjer:

- Prøv bare i 1 minut og sæt jer i den stakkel lille pony's sted... Hvis man bare har en lille smule hjerte og omsorgsfølelse, så er det simpelthen så frygteligt og ubarmhjertigt, at det ikke er til at udholde..DAN JØRGENSEN OG CO. KOM SÅ MED NOGEN ORDENTLIGE LOVE, SÅ VORES DYR KAN FÅ EN CHANCE, FOR AT FÅ LOV AT VÆRE I FRED, OG SÅ DET HAR EN STOR KONSEKVENS AT VÆRE OND VED DEM. Den forpulede bistialske lille lortemishandler skulle sgu selv have skåret "noget" af og blotlagt "noget" andet. Denne her unge er syg i skalden, det er unormalt på den meget dårlige måde, og 30 dage stopper ikke sådan en ond dreng, han lærer INTET ! Til de, forhåbentlig FÅ personer, der sidder derude og synes at dette er helt i orden, er efter min mening, en flok ligegyldige fjolser, der skal holde sig langt væk fra dyr, I har ikke fortjent deres selskab!

LÆS OGSÅ: Carl Plum skal 30 dage i fængsel for pony-drab

LÆS OGSÅ: Læserne raser mod Carl Plum: Han skulle have samme behandling

LÆS OGSÅ: Nu skal pony-drabet for retten

Den lille pony Tarzan blev lørdag den 22. juni sidste år trukket ned på stranden i Tisvildeleje. Her brugte Carl Plum, søn af TV-kokken, en sløv brødkniv til at skære halsen over på ponyen. Tirsdag faldt der som dom i sagen: Både 25-årige Carl Plum, søn af madskribent og TV-kok Camilla Plum og hans 22-årige medtiltalte ven blev kendt skyldig i dyremishandling og idømt 30 dages ubetinget fængsel.

Også SE og HØRs læsere var oppe i det røde felt efter tirsdagens domsafsigelse:

- Carl Plum forklarede, at han var ked af, hvis dyret havde lidt overlast. " HVIS MAN SKÆRER HOVED OG PENIS AF EN PONY MED EN BRØDKNIV GIVER MAN VIDST IKKE EN FUCK FOR HVAD DYRET FØLER, DE BURDE FÅ MINIMUM 5 ÅR FOR SÅDAN EN KLAM HANDLING!, skriver Sandra Ayoo.

- Føj siger jeg bare at man kan slippe så godt fra at mishandle og dræbe et lille uskyldigt væsen. Hvis dyret var død på stedet ville 30 dage ikke engang være nok. Skal skulle virkelig straffes og fængsel er bestemt ikke nok. Håber nogle i fængslet tager sig kærligt af den psykopat, skriver Maria Priscilla Christensen

- Lad os håbe han møder 'ligesindede' derinde, der behandler ham, som han har behandlet den stakkels hest...............!, skriver Lene Mikkelsen

- Alt for lidt straf for at slå sådan en lille sød hest ihjel., skriver Marianne Flaga.

Sponsoreret indhold