Nyheder14. oktober 2014

Læserne raser mod Carl Plum: Han skulle have samme behandling!

Danskerne mener, at 30 dages fængsel for dyremishandling er alt for lidt
Af af
Lille Tarzan led en frygtelig skæbne på stranden i Tisvildeleje, og 30 dages fængsel er slet ikke nok, mener SE og HØRs læsere
Lille Tarzan led en frygtelig skæbne på stranden i Tisvildeleje, og 30 dages fængsel er slet ikke nok, mener SE og HØRs læsere
 Fotos: Scanpix og Facebook30 dages ubetinget fængsel er SLET ikke straf nok for at skære halsen over på en lille pony på strand i Tisvildeleje.

Dét mener i hvert fald SE og HØRs læsere, som nu raser mod TV-kokken Camilla Plums søn, der i dag blev idømt straffen ved retten i Helsingør.

Det sker på SE og HØRs Facebook-side, hvor læserne siden domsafsigelsen har givet deres mening til kende:

- Carl Plum forklarede, at han var ked af, hvis dyret havde lidt overlast. " HVIS MAN SKÆRER HOVED OG PENIS AF EN PONY MED EN BRØDKNIV GIVER MAN VIDST IKKE EN FUCK FOR HVAD DYRET FØLER, DE BURDE FÅ MINIMUM 5 ÅR FOR SÅDAN EN KLAM HANDLING!, skriver Sandra Ayoo.

LÆS OGSÅ: Nu har Carl Plum fået straf for pony-drab

- Føj siger jeg bare at man kan slippe så godt fra at mishandle og dræbe et lille uskyldigt væsen. Hvis dyret var død på stedet ville 30 dage ikke engang være nok. Skal skulle virkelig straffes og fængsel er bestemt ikke nok. Håber nogle i fængslet tager sig kærligt af den psykopat, skriver Maria Priscilla Christensen.

- Lad os håbe han møder 'ligesindede' derinde, der behandler ham, som han har behandlet den stakkels hest...............!, skriver Lene Mikkelsen

- Alt for lidt straf for at slå sådan en lille sød hest ihjel., skriver Marianne Flaga.

Du kan læse ALLE kommentarerneher og komme med dine egne.

Den lille pony Tarzan blev lørdag den 22. juni sidste år trukket ned på stranden i Tisvildeleje. Her brugte Carl Plum, søn af TV-kokken, en sløv brødkniv til at skære halsen over på dyret.

Og det er ikke kun almindelige danskere, der har raset over blodbladet. Også rejsekongen Stig Elling, der bor i Rågeleje ni kilometer fra gerningsstedet, var stærkt berørt efter det makabre drab:

- Tisvildeleje har mistet sin uskyld, sagde Stig Elling dengang til Ekstra Bladet.

Han følte, at Tisvildelejes image som fredelig, idyllisk plet på landkortet for altid var skæmmet.

- Da jeg første gang hørte om det brutale hestedrab, tænkte jeg, at det ikke kunne være rigtigt. Sådan noget kan bare ikke ske i Tisvildeleje. Det her lille pragtfulde fiskerleje fortjener ikke at blive forbundet med en så grufuld historie. I fremtiden vil jeg nok komme til at tænke på den dræbte pony, når jeg går på stranden. Det er en skamplet på byen, sagde Stig Elling til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold