Nyheder17. december 2016

Linda P. levede på en løgn

Komikeren Linda P. er lettet over, at have fundet sig selv - og stå ved det.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fe-62708_2.jpg
 Foto: All Over

I lang tid var Linda P. kendt som den kvindelige komiker, der var til piger.

Det var blevet så stor en del af hendes identitet udadtil, og hun levede livet på den måde. Men hun fortæller til Femina, at det var fordi, det bare var det nemmeste:

- For mit vedkommende handlede det dér med at klæde sig ud som dreng og være en butch bare om at finde en identitet. Jeg sejlede rundt og havde ikke engang LYST til at finde ud af, hvem jeg var, så jeg tænkte: Oh, det er den nemme. Den tager jeg fra hylde ét. Nu er jeg den kække lebbe – værsgo, Danmark, her er jeg!, siger hun og svarer på spørgsmålet, om hun så var ”lebbe”.

– Nej, det var jeg ikke. Og det at have dyrket i så mange år at være en anden ... og at hele Danmark så ovenikøbet forelsker sig i den person ... så i starten, da jeg skulle lægge den på hylden, brugte jeg rigtig meget tid på at tænke: Åh, hvad nu hvis jeg mister halvdelen af mine fans? Hvad nu hvis det ikke er godt nok, det, der kommer ud på den anden side ..? Men jeg nåede til et punkt – og det var nok Anders’ fortjeneste – hvor det var lige meget. Jeg har ikke noget at miste ved at være mig selv, jeg har kun noget at vinde. Så kan det godt være, jeg kun har 10 publikummer tilbage, men hellere optræde for 10 mennesker, der gider se, hvem jeg virkelig er, siger hun til Femina.

Linda P. er i dag sammen med sin kæreste Anders Grau, som hun havde været ven med længe, inden de endte i parforholdet.

– Anders har set alt det grimme også, det er derfor, jeg véd, han elsker hele mig. Allerede da vi mødtes første gang, sagde jeg for sjov, at det var kærlighed ved første blik, men da var jeg jo hende lebben, så jeg tænkte ikke mere over det. Men jeg havde aldrig mødt sådan et menneske før ... Anders var så begavet og finurlig og sjov, og jeg var dybt fascineret over at tale med ham, fortæller Linda P.

Se flere billeder af Linda P her:

Linda P 17.12.16

Sponsoreret indhold