Linda P i kærligheds-ups

Linda P er aktuel med showet \

Linda P er aktuel med showet "Normal?"

Foto: Dan Mariegaard

Linda P skulle egentlig bare reklamere for sit nye show ”Normal?”, da hun forleden besøgte Jes Dorph i ”Go’ aften Danmark”-studiet.

Men besøget endte med en ikke planlagt kærlighedserklæring til komikerkollegaen Anders Grau.

Det er ikke længe siden Linda P og Anders Grau stod på den røde løber sammen til årets udgave af Zulu Comedy Awards. Det har de gjort mange gange før, men denne gang var det som par.

Og det var da også i bedste sendetid, at forholdet mellem de sjove mennesker blev cementeret for seriøst, da Linda sagde tre meget store ord.

- Det er meget rarere at have et fundament, hvor jeg ved, jeg er lykkelig. jeg elsker mit hjem, jeg elsker min familie og jeg elsker min kæreste, sagde hun i udsendelsen og så derefter helt forskrækket ud og udbrød direkte ind i kameraet:

- Ej, fuck! Det har jeg ikke sagt før. Nu må du ikke få pres. Du skal lukke mig ind, når jeg kommer hjem, grinede hun af miseren.

Den 32-årige komiker, der for nyligt er blevet skilt fra konen Melissa Nicolajsen, havde ikke lige set forholdet til komikerkammeraten komme.

Venskabet udviklede sig over noget tid, og de første følelser blev sået om natten.

- Jeg begyndte at drømme om ham om natten, det gør jeg altså ikke med mine andre venner, vel? Jeg tænkte, jeg er meget glad for ham her min ven, hva?

Siden begyndte Linda at smide huen, når Anders var i nærheden, og pludselig var de baggy bukser skiftet ud med kropsnære, der fremhæver den kvindelige figur.

- Nu må det stoppe, ikke? 

Derfra begyndte det så småt at gå op for hende, at Anders nok betød lidt mere, end hun ville indrømme. Og nu er komikerkollega blevet til komikerkæreste. 

Se eller gense det sjove klip her.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close