Nyheder2. september 2016

Nu med mand: Linda P lufter kæresten for første gang

Komikeren Linda P og kæresten Anders Grau går hånd i hånd på den røde løber til Zulu Comedy Galla.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linda_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

De blev kærester i marts, men det var først på den røde løber til Zulu Comedy Galla i aftes, at Danmark for første gang fik lov at skue Linda P's mandlige erobring.

Den biseksuelle komikerdronning har nemlig haft en fortid med flere damer under armen. Og efter en periode med turbulente forhold og en skilsmisse i 2013 fra Melissa Nicolajsen, indrømmer hun gerne, at en ny kæreste ikke var en del af planen.

- Jeg havde ellers besluttet mig for aldrig at have en kæreste igen, medmindre jeg blev rigtigt forelsket. Og så mødte jeg Anders. Og ja, han er Anders, fortæller en storsmilende Linda P til SE og HØR.

Turtelduerne mødtes gennem ”Det alt for store Linda P show”, hvor Anders Grau hurtigt blev medvært. Hurtigt opstod en sød musik mellem værtsparret, som udviklede sig til nogle blandede venskabsfølelser.

Og kemien var svær at skjule på den røde løber.

- Jeg synes, at Linda er rigtig dejlig, kommer det fra en forelsket Anders Grau, mens armen hvilede rundt om hans udkårne.

https://imgix.seoghoer.dk/linda.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Kæresteparret listede for første gang sammen ind på den røde løber til årets Zulu Comedy Galla. (Foto: Thomas Laursen)

Ingen jokes i hjemmet

Selvom Linda P er kendt som en af Danmarks største kvindelige komikere, er stand-up scenen ikke flyttet hjem i dobbeltsengen.

- Vi har det sjovt, men vi laver ikke jokes derhjemme, lyder det fra den fuldskæggede kæreste.

- Nej, vi starter ikke dagen med ”To ludere kommer en på en bar. Men vi har det sjovt”, griner Linda P.

Kæresteparret har ikke haft meget tid til at flette fingre i løbet af sommeren, da Anders Grau forbereder sig til Comedy Aid, og Linda P snart er aktuel med sit nye show ”Normal”, der har premiere den 16. september.

Se stort galleri fra 'Zulu Comedy Galla':

Zulu Comedy Galla 2016 (kendte på rød løber)

Sponsoreret indhold