Nyheder2. marts 2016

Linda P. overrasker fans og sig selv: Forelsket i en mand

Komikeren Linda P. har overrasket både fans og sig selv, efter hun har fundet sammen med en mand.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linda_p.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Den 31-årige komiker Linda P., kendt fra blandt andet "Piger på prøveløsladelse", blev skilt fra sin ekskone for to år siden. Nu har hun igen kastet sig ud i kærligheden, og denne gang er det en mand, der har fået pulsen op hos den kække komiker.

- Vi har kun været kærester i fire måneder, men det føles som altid. Jeg tror også, det er første gang, jeg har oplevet en romantisk kærlighed, bekræfter hun over for ugebladet Her & Nu.

Manden, der har vundet den tidligere lesbiske komikers hjerte, hedder Anders Grau, og de to komikere mødtes som kolleger på "Det alt for store Linda P. show". Efter en tid som medværter begyndte kærligheden at spire.

- Så gik der et par år, og så kom der nogle følelser, som jeg ikke havde set komme. Jeg havde ikke regnet med at møde en mand, der var interessant nok, forklarer Linda P. og tilføje:

- Ikke fordi jeg ikke kan lide mænd, men her var en mand, som jeg ikke havde oplevet før.

Den 31-årige komiker har tidligere været gift med Melissa Nicolajsen, men efter to års ægteskab måtte de to kaste håndklædet i ringen. Og "Du' til fjabbe"-sangerinden ved godt, at det kan komme som en overraskelse, at hun nu har fundet sammen med en mand.

- Selvfølgelig havde jeg selv nogle tanker om det i starten. Måske er 90 procent af mine fans lesbiske, der tænker, "forræder". Men selvfølgelig forstår folk godt, at kærlighed er kærlighed, fortæller Linda P., som endnu ikke er flyttet sammen med sin nye kærlighed.

Det humoristiske par deler ikke længere arbejdsplads. Anders Grau arbejder nu som radiovært på P3, mens Linda P. er i gang med at skrive på sit nye show, som udkommer til september.

/ritzau/FOKUS

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_1.png

Sponsoreret indhold