Nyheder10. juli 2016

Leo i grim faldulykke

Leo fra den landskendte duo 'Sussi & Leo' har brækket hoften efter fald fra en stige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/leo-sussi.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)
Leo fra den landskendte duo 'Sussi & Leo' har brækket hoften, rappporterer nordjyske.dk. Det skete, da han torsdag faldt fra en stige og landede direkte på hoften.
Umiddelbart efter faldet blev Leo indlagt Aalborg Universitetshospital.
Her har han gennemgået en operation for at få repareret den beskadigede hofte. - Han er jo ikke en af de mest velpolstrede, så der var ikke noget til at tage fra. Det har så betydet, at han har skullet have skiftet både det øverste af knoglen i lårbenet og hofteskålen, siger Sussi til nordjyske.dk.
Sommeren betyder som regel et hårdt program med masser af koncerter, men netop i år har parret et hul i kalenderen her i juli, og derfor får Leos alvorlige ulykke ikke voldsomme konsekvenser for parrets engagementer på musikscenerne.
Parret skulle have spillet på ringriderfest i Sønderborg søndag, og der må Leo melde fra. Men Sussi kommer med en substitut på guitar, så helt skuffede bliver gæsterne ved ringriderfesten ikke. Mandag den 11. juli, skulle duoen have givet koncert i Pakhuset i Skagen, men den er aflyst efter faldulykken.
Men ud over det, er der først koncert på programmet på Hjarnø den 21. juli, og her håber Sussi, at Leo er klar igen. - Jeg håber og tror på, at Leo er klar til at spille dernede. Han har før spillet med 40 i feber, og da han blev 50 forstuvede han en fod. Det døjede han med i seks år, men vi spillede da alligevel, siger Sussi til nordjyske.dk og lover samtidig, at hun vil 'svinge pisken' over Leo, når han skal i gang med genoptræningen. Se galleri fra Sussi & Leos 45 års jubilæum:

Sussi og Leo 45 års jubilæum

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_18.png

Sponsoreret indhold