Nyheder3. juli 2016

Sussi og Leo: Det ville vi gerne have været

Det populære par fra Nordjylland har levet af musik siden de var ganske unge, men de havde også andre drømme om deres liv.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sussi_og_leo.jpg
 Foto: All Over Press

I dag står der musikere på Sussi og Leos visitkort, og det har der gjort siden de var ganske unge. Men de to 60-årige musikere har også haft andre drømme for deres karriere.

- Jeg kunne godt tænke mig at være gartner, dengang jeg var ung. Men så kom jeg til at tænke på, at jeg også skulle i haven, når der var koldt. I dag er jeg ligeglad og går også i haven selvom der regner, smiler Sussi der bruger meget af sin fritid på at passe blomster på familiens landsted i Saltum i Nordjylland.

Leo bruger sin fritid på at skrive bøger, og han kunne da også godt have set din fremtid der.

- Jeg skulle i virkeligheden nok have været forfatter, det er jo min helt store passion, siger Leo,

- Jeg udgiver også en del bøger, og jeg er ved at få et navn under et pseudonym, afslører Leo overfor SE og HØR.

Sussi og Leo er også ret gode til det med teknik, og da de fik jobbet på Skansen var de samtidig ved at skabe en virksomhed, hvor de lavede computerspil.

Da parret havde købt deres egen computer fandt de ud af, hvor få spil og tekstbehandlingsprogrammer man i begyndelsen af 1980’erne kunne få til sin computer.

- Der var fem spil i hele verden, så hvis vi skulle få gavn af den computer, så måtte vi selv i gang, siger Sussi.

Derfor begyndte parret at nærstudere en bog om programmering og kort efter var de selv i sving med at lave spil til computeren.

- Folk begyndte at ringe til os og spørge, om ikke vi kunne lave spil til dem. Jeg kan huske, der var nogle der bestilte os til at lave et pokerspil, fortæller Leo.

- Vi havde lært os selv det, og hvis folk havde ondt i deres computer, så ringede de til os, siger Leo.

Men der var også bud efter Sussi og Leo andre steder.

- Så kom Skansen og så havde vi ikke tid mere, siger Sussi.

Sussi og Leo kan i år fejre 45 år jubilæum både som musikere og kærester. Derfor har de udgivet en underholdende jubilæumsvideo, man kan købe på deres hjemmeside.

Sponsoreret indhold