Nyheder22. januar 2017

Lene Maria Christensen: Helliger sig familien

Efter et travlt år drosler Lene Maria Christensen ned, så hun kan tage sig af sin egen familie.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vhg00.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Hun falder på knæ, mens tårestrømmen oversvømmer hendes blågrønne øjne. I bedste sendetid går Lene Maria Christensen i opløsning.

Den elskede skuespillerinde er kommet på en følelsesladet opgave, når hun som Solveig i ”Arvingerne” må bære sin datters kiste ud af kirken efter en tragisk ulykke.

– Det er en tung omgang, men det er også en befrielse at få lov til at krakelere. Det er svært at forklare hvorfor, fortæller Lene Maria Christensen til SE og HØR.

– Men hvis jeg spillede en krakeleret kvinde, der samlede sig, ville jeg synes om det. Det er variationen, der er spændende, når man er skuespiller, fortsætter hun.

Som mor til Nanna på ti år og Viola på seks kan 44-årige Lene Maria Christensen om nogen sætte sig ind i de følelser, som Solveig må igennem i DR’s søndagsserie.

– Jeg tror, jeg gør det til en vis grænse, for det er en historie, der er skrevet, og den har ikke noget med mit privatliv at gøre. Men selvfølgelig er der nogle følelser, jeg kan relatere til, for det er noget, alle forældre frygter, siger den populære skuespillerinde.

Opdragelsen af hendes to egne arvinger er også noget, der står højt på hendes liste.

– Jeg prøver at give alt det bedste videre til mine børn. Mine piger skal tale ordentligt til hinanden og hjælpe hinanden, og de skal være så ordentlige, at de bliver helt sindssyge af mig, griner Lene Maria Christensen.

Efter et travlt år med optagelser af ”Arvingerne” og den aktuelle ”Dræberne fra Nibe” og ”Den bedste mand”, der har premiere til sommer, holder Lene Maria pause fra både film og teater.

I stedet er det bl.a. familien, der optager hende.

– Jeg er meget optaget af, at når jeg har arbejdet meget i en periode, er det supergodt for familien, at jeg har en periode, hvor jeg drosler ned. Så passer jeg flokken derhjemme, smiler Lene Maria Christensen.

Sponsoreret indhold