Nyheder2. januar 2014

Lene Maria Christensen: Fejler som forælder

”Arvingerne”-skuespilleren er ikke i tvivl om, at hun begår tusindvis af fejl som mor
Af af
Skuespilleren Lene Maria Christensen fejler som mor
Skuespilleren Lene Maria Christensen fejler som mor
 Foto: Dan MariegaardBåde i serien og i virkeligheden er den populære skuespiller Lene Maria Christensen mor til to, og nu indrømmer skuespilleren, at hun langt fra er en fejlfri forælder - det er der ingen, der er, hvis man spørger den 41-årige skuespiller:

Lene Maria Christensen: Alt for almindelig
- Vi læser bøger, går til psykolog og tror, vi kan det hele. Men vi begår alle kæmpefejl som forældre. Det kan godt være, vi som generation er nogle pylrerøve, og at jeg er det i særdeleshed, siger Lene Maria Christensen til bt.dk.

Lene Maria Christensen, der fik sit folkelige gennembrud i 2000 i den populære serie Hotellet, har da også tidligere udtalt, at hun er og bliver en pylremor over for sine to døtre, som hun har sammen med billedbehandler Anders Bach Petersen. Til Billed-Bladet kaldte hun således sig selv en 'bekymret mor' for nogle år siden:

Lene Maria Christensen: Deler dyne med Lie Kaas
- Min Nanna (hendes ældste datter, red.) skal aldrig flytte hjemmefra. Hun får benlænke på! Tænk hvis hun tager på jordomrejse med lange ben og lyst hår, Jeg tror, jeg bliver alkoholiker i den periode!

Sponsoreret indhold