Nyheder26. oktober 2009

Lene Maria Christensen: Alt for almindelig

Den succesfulde skuespiller må leve med, at folk forveksler hende med naboens datter eller søsterens veninde
Lene Maria Christensen og hendes helt almindelige mand Anders Bach Petersen
Lene Maria Christensen og hendes helt almindelige mand Anders Bach Petersen
 Foto: Claus Poulsen

37-årige Lene Maria Christensen dukkede for første gang op i danskernes bevidsthed i 2000, da hun landede en rolle i den meget sete serie "Hotellet". Men selv om det er 9 år siden, hun fik sit gennembrud i den brede befolkning, har hun endnu ikke kilet sig fast på danskernes nethinde.

Det har hun gang på gang kunnet konstatere når hun træder uden for sin gadedør eller tager et smut i Brugsen. Folk genkender hende, men de aner ikke, at hun er skuespiller. Ofte tror de, at de kender hende i virkeligheden eller har mødt hende gennem venner eller familie.

- Sidste sommer sad jeg i et fly sammen med min mand på vej på ferie, og foran sad der en dame, som kiggede på mig mange gange, og til sidst måtte hun spørge, om hun ikke havde set mig nede hos Ebbe, har skuespilleren sagt i Jyllands-Posten.

Lene Maria Christensen er da også mere end almindeligt almindelig. Hun er 37 år og lykkeligt gift på 14. år med sin mand Anders Bach Petersen. Parret fik for snart 3 år siden en lille datter sammen. Hende har de kaldt Nana, og den lille familie bor i en lejlighed i hjertet af København.

Hver onsdag aften kan hun opleves i rollen som den knap så almindelige Lulu i TV3-serien "Lulu og Leon".

Sponsoreret indhold