Nyheder12. september 2016

Lego-arving sælger palælejlighed

Sandsynligvis årets dyreste lejlighedssalg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sankt_annae_plads-lego.jpg
 Foto: Boliga.dk

Lego-arvingen Anders Kirk Johansen har netop solgt sin palælejlighed på Sankt Annæ Plads i København.

Selvom salget af den 310 kvadratmeter store tredjesals-lejlighed fortsat ikke er tinglyst, er der noget, der tyder på, at lejligheden virkelig har kostet klodser.

Kirk Johansen greb nemlig selv dybt i lommen, da han i 2011 købte lejligheden for 11 millioner kr., og da han i starten af maj udbød lejligheden til salg, var det til den noget højere pris: 14,9 millioner kr., skriver boligsiden Boliga.

Holder salgsprisen sig i nærheden af den efterspurgte, stryger handlen ind midt blandt de ti dyreste lejligheder, der er solgt i år.

Ejendomsmægleren bag salget, James Iuel-Brockdorff, bekræfter handlen overfor Boliga, men har ikke yderligere kommentarer.

Liebhaveri på alle tangenter
Til den høje pris er det da heller ikke det rene plastic-hjem, den nye køber kan se frem til at rykke ind i på en af Københavns mest eksklusive adresser.

Ifølge ejendomsmæglerens salgsannonce er der nemlig tale om en klassisk herskabelig lejlighed med 10 værelser. Tre af dem ligger en suite, og så findes der blandt andet også et herreværelse med pejs.

Den nye køber behøver heller ikke at frygte, at der ikke bliver plads til lysekronerne i spisestuen. Ifølge salgsopstillingen er der nemlig god plads til de funklende prismer i de højloftede stuer.

Anden gang på markedet
Det er anden gang, at Lego-arvingen, der er nevø til en af familieimperiets overhoveder, Kjeld Kirk Kristiansen, prøver at få luksus-lejligheden nær Nyhavn solgt.

Allerede efter fire måneder med nøglerne i hånden valgte Anders Kirk Johansen at udbyde lejligheden for 12,2 millioner kr.

Den gang lykkedes det dog ikke at få palæ-lejligheden solgt.

Foruden den nu solgte lejlighed på Sankt Annæ Plads ejer Anders Kirk Johansen blandt andet også den tidligere canadiske ambassade på Dag Hammarskjölds Allé på Østerbro i København, som han også købte i 2011 for 38 millioner kr. og Rohden Gods ved Vejle, som han købte for 77 millioner kr. i 2003. Det oplyser Boliga.

Her kan du se de dyreste lejligheder, der er til salg lige nu

Sponsoreret indhold