Nyheder31. maj 2016

Lego-milliardær i skilsmissekrig

Lego-milliardæren Anders Kirk Johansen, som er ven af kronprinsen, gik i retten for at få hende og børnene ud af sit palæ
Selv om de har to små døtre sammen, så er tonen mellem dem uforsonelig.
For der er ballade i dansk jetsets øverste luftlag, og i dag mødtes kronprins Frederiks jagtven Anders Kirk Johansen og hans ekskone Anja i Københavns byret.
Stridens kerne var et københavnsk palæ, som 38-årige Anders Kirk Johansen i 2011 købte for 38 mio. kr., og som hans seks år ældre ekskone Anja og deres to små børn bor i.
https://imgix.seoghoer.dk/polfoto_23093367.jpg
 Foto: Polfoto
Lego-milliardæren vil have ekskonen ud af sin 733 kvadratmeter store bolig, som ligger på Østerbro i København. (Foto: POLFOTO) – Jeg forventer en dato for, hvornår hun flytter, sagde Anders Kirk Johansen til Ekstra Bladet, inden retsmødet begyndte.
Anders Kirk Johansen, der som oldebarn af Legos stifter er god for 2,5 mia. kroner, ville også have ekskonen til at returnere den bil, hun kører rundt i. Sikret 48 mio. kr. - Han har 10-20 eksklusive biler i sin garage, så det er jo lidt sjovt, at han skal bruge den, jeg kører i. Det er en syv år gammel bil og en børnebil, siger Anja Johansen til Ekstra Bladet. Parret gik fra hinanden i august sidste år, og Anja Kirk Johansen er sikret 48 mio. kroner, når alt omkring skilsmissen falder på plads.
Retsmødet kom aldrig rigtig i gang og endte med et forlig, som blev indgået i et andet lokale end der, hvor journalisterne opholdt sig. Anja Kirk skal være fraflyttet palæet den 1. september i år og levere bilen tilbage.
https://imgix.seoghoer.dk/bb-867201.jpg
 Foto: ALL OVER
Alt var fryd og gammen og tilsat et pift af kongerøgelse, da Anja og Anders Kirk Johansen i 2011 lovede hinanden troskab "til døden jer skiller". Her lykønskes Anja af kronprinseparret. (Foto: ALL OVER) Anja Kirk Johansen oplyser til Ekstra Bladet, at hendes eksmand har ansat to babysittere i 20’erne til at tage sig af døtrene, når de hver anden weekend er hos ham. Overfor SE og HØR beskrev Anders Kirk Johansen det som sørgeligt, at hans ekskone valgte at udtale sig til Ekstra Bladet og at hun dermed gjorde skilsmissekrigen offentlig.
- Det går ud over mine to små piger, sagde han. Også Anders Kirks kusine Sofie Kirk Kristiansen blev skilt fra sin ægtefælle. Hun og Christopher Kiær Thomsen, som har to døtre sammen, gik fra hinanden for et par år siden.

Sponsoreret indhold