Lea Hvidt om Mikkel Kesslers sygdom: Måske er det tegn oppefra?

Foto: All Over Press

Det var planen, at han skulle tilbage i ringen til marts.

Men den danske mesterbokser Mikkel Kessler er blevet sendt til tælling af den frygtede bakterieinfektion borrelia, som han pådrog sig efter et flåtbid.

Mikkel Kessler blev ramt af sygdommen, mens han var godt i gang med at træne op til sit comeback. Og måske er det et tegn oppefra?

Sådan spørger Mikkels Kesslers forlovede Lea Hvidt i et nyt blogindlæg på BT, hvor hun fortæller om mandens sygdom, og hvordan den ramte, mens han var på vej mod topniveau i bokseringen.

- Mikkel har trænet hårdt op til sit comeback det sidste halve år, og hans resultater har som altid overrasket og været over al forventning.  Og ironisk nok bliver han ramt af den skæbne, han og vi som familie nu står sammen med, da han er på træningslejr i Sverige, hvor hans topniveau igen overrasker alle, skriver Lea Hvidt på sin blog på BT og tilføjer:

- Jeg har flere gange fortalt, at jeg langt fra bryder mig om den sportsgren, som Mikkel har mestret i størstedelen af sit liv, og derfor kan jeg heller ikke lade være med at tænke på, om dette skal opfattes som et tegn et eller andet sted oppefra. Uanset hvad, står vi nu med et nyt udgangspunkt, som er langt fra planerne, og som vi sammen skal klare os igennem, skriver hun videre i blogindlægget på BT.

Borrelia-infektionen, som man kan pådrage sig efter et flåtbid, kan give både lammelser og viser sig som oftest som feber, træthed samt smerter i hoved og ryg.

Mikkel Kessler har selv fortalt, at han begyndte at føle sig utilpas for fire uger siden.

- Jeg begyndte at føle mig syg omkring for omkring fire uger siden. Jeg var træt, mine muskler var ømme, og jeg kunne ikke træne. På det tidspunkt havde jeg ingen idé om, hvad der var årsagen. Jeg fik taget blodprøver, som ikke viste noget, og det var ikke før, at jeg fik foretaget en lumbalpunktur (en rygmarvsprøve, red.), at lægerne kunne identificere problemet, fortalte Mikkel Kessler ifølge BT i en pressemeddelelse, der blev sendt ud tidligere på ugen.

Mikkel Kessler er ikke selv klar over, hvornår han er blevet bidt af skovflåten, og han har altså ikke selv opdaget eventuelle røde mærker omkring biddet, som ellers er et typisk symptom på et skovflåtbid.

Han er dog meget taknemmelig for, at bakterieinfektionen blev opdaget tidligt, så han forhåbentlig slipper uden mén.

- Selvfølgelig er jeg skuffet over at skulle udskyde mit comeback. Jeg vil gerne takke mine fans for deres støtte og tålmodighed. Jeg håber at være klar til at vende tilbage til ringen tidligt næste år, og jeg lover at tilbagebetale for alles støtte med en stor sejr, udtaler Mikkel Kessler ifølge BT i pressemeddelelsen.

Mange, der bliver bidt af en flåt, opdager det ikke. Infektionen viser sig ofte som træthed, hovedpine, let feber samt led- og muskelsmerter. Borrelia-infektionen kan blive mere alvorlig, hvis den for eksempel spreder sig til andre organer, som f.eks. hjernen. Foto: All Over

2017 har indtil videre vist sig at være et ganske begivenhedsrigt år for Lea Hvidt og Mikkel Kessler.

Tidligere på året kom det nemlig frem, at Mikkel Kessler havde været på knæ for hende.

Parret, der har været sammen i 10 år, blev nemlig forlovet tidligere på sommeren, efter at Mikkel Kessler stillede hende det store spørgsmål.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt kommer formentlig ikke til at holde et traditionelt kirkebryllup – de skal nemlig giftes i udlandet.

Det afslørede den kommende bokse-brud, Lea Hvidt, på sin blog for omkring en måned siden.

– Faktisk har jeg været lidt i tvivl – jeg siger jeg, fordi Mikkel ingen bestemte ønsker har i forhold til det her, men jeg tror, at jeg er kommet frem til det helt rigtige nu. Vi skal giftes i udlandet, og det gør vores muligheder lidt anderledes, fortalte Lea Hvidt på sin blog tilbage i slutningen af september.

- Det gør selvfølgelig også, at jeg har en masse ideer og tanker om det ene og det andet. Her er det specielt en fordel, at skulle gifte sig med en mand, som lader mig gøre (næsten) lige præcis, hvad jeg ønsker. Nogle vil måske sige “Jamen det er jo JERES fest”, hvilket selvfølgelig er helt rigtigt. MEN man skal også gøre det, man er bedst til, så derfor er det helt super, at jeg er den, der går i front, fortæller Lea Hvidt, der elsker at være kreativ og helt sikkert også har gode ideer til, hvordan deres dag bliver både uforglemmelig, personlig og smuk.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt har sønnen Romeo og datteren Rosa-Lia.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close