Nyheder7. august 2017

Lea Hvidt: Derfor ventede Mikkel med at fri

Der skulle gå et helt årti, før bokseren faldt på knæ for sin blogger
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wwlea.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I sidste uge kunne Lea Hvidt og Mikkel Kessler dele den glade nyhed om, at de skal giftes.

Mikkel har nemlig været på knæ for Lea Hvidt og givet hende en flot ring.

Nu fortæller Lea, hvorfor der skulle gå ti år, før Mikkel fik gjort noget ved sagen. Det gør hun på sin blog.

- Mange har skrevet at det godt nok også var på tide at Mikkel gik på knæ. Jovist har vi været uadskillige i 10 år, og kærligheden har været der og den har blomstret fra den allerførste dag. Så måske kunne det godt have været sket før. MEN, noget af det allermest tydelige jeg har sagt til Mikkel er, at jeg IKKE ønsker at blive gift når jeg er gravid, ammer eller har et lille barn, som (i vores øjne) er for lille til at blive passet. Så det vil altså sige, at de sidste 5 år har været udelukket, skriver Lea på sin blog.

Hun fortæller også, at der kommer til at gå et år mere, før parret kommer til at gå op ad kirkegulvet.

- Så altså, jovist 10 år gik der, og 11 år kommer der også til at gå, før brylluppet står, MEN, timingen er helt perfekt, skriver Lea.

Lea kommer også ind på, hvordan frieriet foregik.

Det havde Mikkel nemlig planlagt helt ned til mindste detalje.

- Dette er nøje planlagt af Mikkel himself! Han havde såmænd både inviteret venner og familie med for at overvære øjeblikket (noget som faktisk kom meget bag på mig). For snart et halv år siden, havde han mig også med inde for at finde ud af min ringstørrelse osv. Så man må sige at dette har været planlagt nøje og længe, skriver Lea i sit blogindlæg.

På vej i bokseringen igen

Tidligere i år kom det frem, at Mikkel var på vej tilbage i bokseringen, men det var ikke nødvendigvis noget, som Lea Hvidt var særligt begejstret for.

– Havde jeg kunnet vælge, dengang jeg mødte Mikkel, havde jeg ikke ønsket, at han boksede, men sådan var det. Og det har jeg måttet leve med. Men jeg vil gøre alt, der står i min magt, for at Romeo ikke får den interesse, har Lea Hvidt sagt til Vores Børn. Men selv om modellen altså ville ønske, at Mikkel Kessler fortsat blev på den rolige side af ringen, bakker hun alligevel op om hans comeback. - Jeg støtter ham i hans valg, selvfølgelig gør jeg det. Men det er jo boksning og ikke golf, han spiller, har hun sagt til SE og HØR om den langtfra ufarlige sport. Mikkel og Lea har sammen børnene Romeo og Rosa-Lia. Den hårdtslående bokser har tidligere fortalt, at det er vigtigt, at hans børn får opsat regler. – Min søn skal ikke være hjemme, når han vil. Han skal nok være hjemme klokken 20 som de andre børn. Jeg startede med at synes, at der var en masse ting, min søn ikke skulle. Han skulle ikke bokse og heller ikke gå til ridning, som Lea syntes. Men så lærer man efterhånden, at det er fuldstændig ligegyldigt, hvad de laver. Man skal bare elske og støtte dem, uanset om de vil gå til boksning eller ballet, har Mikkel Kessler fortalt til et af sine foredrag. Mikkel Kessler er ikke den eneste fra Kessler-familien, der skal op ad kirkegulvet i nærmeste fremtid. Tidligere i år blev hans niece, Stephanie "Geggo" Kessler", nemlig forlovet med Cengiz Salvarli. Du kan se flere billeder af Mikkel og Lea i galleriet herunder

Mikkel Kessler og Lea Hvidt

Sponsoreret indhold