Nyheder28. december 2016

Lars Larsens ”hemmelige” kone: Derfor arbejder jeg som ekspedient i Jysk

Selv om hun er gift med Danmarks fjerderigeste mand, møder Lars Larsens kone Kris troligt på arbejde som butiksekspedient i Jysk. Og hun elsker jobbet – og Dynekongen er da også overbevist om, at hans kone bærer en del af ansvaret for, at Jysk er blevet så stor en succes
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-433476.jpg
 (Foto: All Over)

Han er Danmarks fjerderigeste person med en anslået formue på 20,8 milliarder danske kroner.

Sidste år blev han endda placeret som verdens 435. rigeste person af det amerikanske erhvervsmagasin Forbes.

Men selv om Lars Larsen er god for milliarder, betyder det ikke, at hans kone hviler på laurbærrene.

I stedet møder Kristine ”Kris” Brunsborg troligt på arbejde i en af ægtemandens mange Jysk-butikker flere gange om ugen.

Onsdag aften står Kris frem og fortæller om livet som Dynekongens kone. Det sker i dokumentaren ”Sådan blev jeg – Lars Larsen”, der sendes på DR1 klokken 20.

Her fortæller hun ifølge Ekstra Bladet, at hun vil forsætte med at arbejde som butiksassistent, selv om hun har rundet de 67 år og derfor sagtens kunne trække sig tilbage og nyde livet som pensionist.

- Så længe jeg synes, at det er sjovt. Selvfølgelig tænker jeg også nogle gange: 'hold fast, gider jeg sætte gardiner på plads en hel dag?' Det er jo et slæbearbejde nogen gange, siger Kris ifølge Ekstra Bladet i dokumentarprogrammet.

Det er dog sjældent, at omverdenen har set eller hørt noget til Kris. Lars Larsens kone har nemlig alle årene levet en anonym tilværelse udenfor mediernes søgelys. Og det har også haft en positiv effekt:

- Når du står og skal prøve at sælge en dyne, og du kan se på folk, at de tænker, 'hold da op, det er Lars Larsens kone, så er det ikke sjovt, siger Kris i dokumentaren onsdag aften.

Du kan se billeder af parret - samt billeder af deres millionpalæ i galleriet herunder:

Lars Larsen og hans kone Kris og billeder af parrets hjem ved Silkeborg

Lars Larsen har flere gange påpeget, at hans kone bærer en del af ansvaret for, at Jysk i dag er en gigantsucces med 2.400 butikker i 47 lande. Hendes arbejde helt ude i frontlinjen af koncernens dagligdag, har nemlig givet Lars Larsen uvurderlig indsigt og informationer om, hvilke procedurer der virker og ikke virker i Jysk.

- Hun er selv stadigt interesseret i at følge lidt med i, hvordan Jysk ser ud helt ude ved kunderne. Jeg mener, at hun nu er nede på to dage om ugen, hvor hun kommer fast i sin sædvanlige forretning. Hun må pænt spørge om fri, hvis vi skal noget andet, men ellers er hun der. Også i dag, hvor vi snakker sammen, har Lars Larsen tidligere fortalt i et interview med BT.

I onsdagens dokumentarprogram tager Lars Larsen også seerne med tilbage til sit barndomshjem, der var fattigt og smertefuldt. Hans far døde, før han blev født, og hans mor måtte derfor selv opdrage fire børn. Det tog hårdt på moderen både fysisk og psykisk, og til sidst kunne hun ikke mere. Moderen var i flere omgange indlagt på den psykiatriske afdeling i Viborg, og flere gange måtte hun hentes på togskinnerne.

I dag mener Lars Larsen selv, at det er den hårde opvækst, der er skyld i hans succes. Den barske opvækst gav ham nemlig behov for at vise omverden, at man sagtens kan blive til noget stort, selv om man har mødt masser af modstand.

Sponsoreret indhold