Nyheder27. januar 2010

Lars Larsen: Flygter til Sydafrika

Dynekongen vil også derned med gutterne til sommer, når der spilles fodbold-VM
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/lars-larsen-og-kris1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Her hvor vinterstorm og kulde raser over Danmark, drømmer vi alle om varmere himmelstrøg og sommer. Men mens de fleste af os må nøjes med Discovery Channel eller i bedste fald en afbudsrejse til Gran Canaria, er der nogle, der har råd.
Tag nu dynekongen Lars Larsen. Han har knoklet sig til milliarder og nyder selvfølgelig godt af dem. Han har en ferieranch i Durban i Sydafrika, og der tager han selvfølgelig ned sammen med konen Kris.

- Det er blevet en tradition, når vinteren rigtig bider herhjemme. Sidste år holdt vi Kris' 60-års fødselsdag dernede og havde hele familien med. Det var mægtigt hyggeligt, siger Lars Larsen til B.T.

Han håber også at tage en tur derned til sommer, selv om varmen på det tidspunkt gerne skulle være kommet til vores breddegrader.

Men til den tid er det ikke familiesamværet, der trækker. Derimod spilles der VM i fodbold, hvor Danmark jo som bekendt er med.

- Der er mange, der stikker til mig, om vi skal tage på en herretur derned i juni for at se, hvordan de klarer sig i fodbold. Det kan godt være, det ender med det, siger den fodboldglade Larsen til avisen.

Sponsoreret indhold