"Landmand søger kærlighed" bliver ganske anderledes i år

Lene Beier og 25-årige Troels, der er på jagt efter kærligheden.

Lene Beier og 25-årige Troels, der er på jagt efter kærligheden.

(Foto: Blu/TV 2)

I aften står fem kærlighedshungrende landmand klar til at kaste sig ud i et vaskeægte kærlighedseventyr, når de går på jagt efter kærligheden i TV 2-programmet ”Landmand søger kærlighed”.

Men ikke alt, som det plejer i denne sæson.

I denne sæson er der nemlig en ekstra landmand med, så det ikke er fem, men seks single-landmænd, der er på jagt efter kærligheden. Den sjette landmand – 28-årige Thomas Bertram – får sin egen miniserie på TV 2 Play, afslører TV 2.

- At vi som seere her kun har én landmand at følge, giver os mere tid til at fordybe os og lære både ham og pigerne bedre at kende, siger programredaktør Mads Volck til TV 2.

Thomas Bertram bor i Nordjylland, hvor han driver et økologisk svinebrug. Han er danmarksmester i veteranpløjning, har en samling på 80 traktorer, og sidste år blev han kåret til ’Årets Unge Landmand’. Alligevel har kærligheden ladet vente på sig. Han håber dog, at han finder den eneste ene nu.

Artiklen fortsætter under billedet...

Thomas Bertram får sin egen serie på TV 2 Play. Foto: Blu/TV 2

Man kan følge Thomas Bertram på TV 2 Play fra 23. september, hvor første afsnit kan streames.

Også for de fem andre landmænd, der de kommende tirsdage vil tone frem på skærmen tirsdag aften i bedste sendetid, bliver det en smule anderledes.

I denne sæson vil de nemlig blive udfordret lidt mere, når flere af dem i år skal hjem til pigerne for at møde pigernes venner og familie.

I aften møder vi 25-årige Troels fra Skjern, 42-årige Anders fra Høng på Sjælland og 60-årige Jørgen fra Føvling. I aften får de deres breve, hvorefter de skal udvælge fem piger, som de ønsker at komme på speeddate med.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close