Nyheder20. marts 2016

Tillykke! ”Landmand søger kærlighed”-par er blevet forældre

Anders og Cecilie – der mødte hinanden i TV 2-programmet ”Landmand søger kærlighed” blev lørdag aften forældre til en lille, velskabt dreng
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anders_og_cecilie.jpg
 (Foto: TV 2)

Hele Danmark kunne følge med, da Anders og Cecilie mødte hinanden i TV 2-programmet ”Landmand søger kærlighed”.

Danskerne var også med, da Anders til alles overraskelse fandt sammen med Cecilie, selv om han havde valgt hende fra.

Efter kameraerne slukkede, fortsatte parret med at være sammen, og kærligheden mellem dem voksede – og nu er to så blevet til tre.

Lørdag aften fødte Cecilie nemlig parrets første barn, en velskabt lille dreng.

- Kl.21.12 kom denne lille lækkerhed til verden, jeg er helt solgt i ham, skriver Cecilie i et opslag på Facebook ifølge Realityportalen.dk.

Parret fortalte tilbage i oktober, at de skulle være forældre og afslørede på samme tid, at graviditeten ikke var planlagt.

- Anders blev ved med at stikke til mig og spørge, om jeg ikke var blevet lidt tyk, så bare for at lukke munden på ham, tog jeg en graviditetstest, og så var den positiv, fortalte Cecilie i oktober, da opfølgningsprogrammet ”Landmand søger kærlighed – Året efter” rullede over skærmen i efteråret.

- Det var en blanding af lykke og lidt skepsis, fordi forholdet er så nyt, og det er måske lige tidligt nok. Men selvfølgelig er vi lykkelige og skal have det barn, tilføjede Anders i opfølgningsprogrammet.

Det er endnu uvist, hvor den lille ny skal hedde.

Vi ønsker stort tillykke herfra.

Sponsoreret indhold