Nyheder15. marts 2017

Læserne om nye Bagedyst-dommere: - Det er en ommer!

Der er ikke ubetinget tilfredshed med de nye dommere i 'Den store bagedyst'
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/download_1.jpg
 Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

Der er ikke meget klappe-kage hos SE og HØR's læsere over de nye dommere i 'Den store bagedyst'.

I formiddag præsenterede Danmarks Radio kok og bager Markus Grigo som den mandlige dommer og Katrine Foged Thomsen, konditor og ejer af fire konditorier i København, som afløser for Mette Blomsterberg.

I går kom det frem, at DR har afbrudt samarbejdet med Jan Friis-Mikkelsen, der gerne ville have fortsat som dommer.

Mette Blomsterberg meldte i begyndelsen af året ud, at hun ønskede en pause fra programmet.

47-årige Markus Grigo er uddannet både kok og bager og har arbejdet som dessertkok i mange år. Han er også manden bare flere bøger om netop kager og desserter. Han er ikke ukendt med arbejdet på TV-skærmen og har tidligere brilleret i køkkenet i programmer som "Go' Morgen Danmark" og "Aftenshowet

Katrine Foged Thomsen har tilbragt det meste af sin barndom i et køkken på sine bedsteforældres kro. Hun har en uddannelse som konditor og har arbejdet med faget i over 10 år. Samtidig er hun sammen med sin mand indehaver af fire caféer/konditorier i København.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jan.jpg
 Foto: Carsten Mol/DR)

SE og HØR's læsewre savner allerede Jan Friis-Mikkelsen og Mette Blomsterberg. (Foto: Carsten Mol/DR)

Men selv om de nye dommere rent fagligt er klædt godt på og ikke er helt uden TV-erfaring er SE og HØR's læsere ikke imponerede og mener, at det bliver et stort tilbageskridt for programmet med de nye dommere. Vi har plukket lidt i udtalelserne på SE og HØR's Facebookside: - adr nye dommere, jeg vil have de andre - Man kan da ikke bare skifte altså.. - Men de er jo ikke engang kendte .... En læser mener, at de nye dommere er den direkte vej til nedlægning af programmet: - Jeg syntes at de skal tage bagedysten helt af programmet, det bli'r aldrig det samme igen, skriver den slukørede læser.

Sponsoreret indhold