Bagebombe: Jan Friis-Mikkelsen færdig i "Bagedysten"

Jan Friis Mikkelsen og Mette Blomsterberg vil ikke længere være dommere i \

Jan Friis Mikkelsen og Mette Blomsterberg vil ikke længere være dommere i "Den store bagedyst"

Foto: Carsten Mol DR1)

Først sagde Mette Blomsterberg farvel og tak til jobbet som dommer i DR's "Den store bagedyst", og nu stopper Jan Friis-Mikkelsen altså også. 

[node:advert-in-body]

Det skriver DR selv på deres hjemmeside.

- Efter moden overvejelse fra begge sider har vi besluttet, at det er blevet tid til at begynde på en frisk med en jævnbyrdig, ny dommerduo i "Den store bagedyst", siger tværgående chef for DR Århus, Signe Aggerholm til DR. 

[node:aller-related-content:0]

Jan Friis-Mikkelsen har dog, siden dommerkollegaen Mette Blomsterbergs afsked, ikke lagt skjul på, at han var frisk på at forsætte som bage-"connoisseur" i programmet. 

- Jeg synes, det har været vildt sjovt at lave, og jeg ville gerne have været med til at lave flere sæsoner, så det er da lidt øv, fortæller Jan Friis-Mikkelsen til DR.

[node:aller-related-content:1]

Men sådan skulle det altså ikke gå. DR har valgt, efter fem år med Blomsterberg og Friis-Mikkelsen bag roret, at satse på en helt ny dommer-kombination. 

Jan Friis-Mikkelsen er da heldigvis ikke sur over fravalget, og han glæder sig til nye udfordringer, som måske indebærer en decideret "kogeskole".  Jan brænder nemlig for at lære fra sig og vil elske at lære danskerne, hvordan man for eksempel steger en svinekotelet. 

[node:aller-related-content:0]

Hvem der nu skal overtage de to næsten legendariske dommeres plads i seersuccesen "Den store bagedyst",  vil blive afsløret en af de kommende dage. 

[node:cta]

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close