Nyheder 15. april 2018

Kirsten Siggaard under kniven: Lægerne lover intet

Kirsten Siggaards syn er forværret så meget, at hun nu skal opereres
Foto: Thomas Laursen

63-årige Kirsten Siggaard skal næste uge under kniven: Hendes syn forværres langsomt, og nu skal der gøres noget ved det.

Ifølge BILLED-BLADET samler der sig væske bag nethinden, og under operationen skal lægerne fjerne glaslegemet, der sidder bag øjets linse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det gør ikke ondt, men jeg har en del ubehag, så nu skal der gøres noget ved det. Lægerne lover intet, men da jeg spurgte dem, om de selv ville få det gjort, sagde de ja. Jeg er stadig ikke helt tryg, men jeg håber, det i det mindst kan stoppe processen, fortæller grandprix-legenden til BILLED-BLADET.

Kirsten Siggaard fortæller også, at hun skal opereres tirsdag i næste uge og skal være klar til sin næste koncert den 9. maj.

- Jeg må heller ikke flyve lige efter, og det skal jeg senere på året. På den måde er jeg heldig, og det er godt, operationen ikke bliver påvirket af en lockout, fortæller sangeren til BILLED-BLADET.

Det er ikke første gang, øjnene driller Kirsten Siggaard.

Hun er tidligere blevet opereret for grå stær, hvilket forbedrede hendes syn med 10 procent.

Da hun i 2016 deltog i "Vild med dans", var hun uheldig ved en prisuddeling i Odense. Her havde hun været dommer i en konkurrence, hvor deltagerne til sidst blev overstrøet med konfetti.

Da det efterfølgende skulle fejes op, blev der hvirvlet snavs og konfetti op i Kirsten Siggaards øjne, og efterfølgende fik hun smerter i det ene øje.

En tur til øjenlægen afslørede, at Siggaard havde fået en alvorlig hornhindebetændelse på grund af konfettien.

Derfor måtte Kirsten Siggaard danse med klap for øjet med sin dansemakker Thomas Evers Poulsen.

Sponsoreret indhold