Nyheder20. december 2016

Felix Smith i panik: Kunne ikke få fat på kone og søn under Berlin-massakre

TV-værten Felix Smith frygtede det værste, da han ikke kunne få fat på sin kone og søn, der befandt sig i Berlin og tæt på julemarkedet, der mandag aften blev ramt af et terrorangreb, der indtil videre har kostet mindst 12 mennesker livet og såret endnu flere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/felix_smith_frong.jpg
 Foto: All Over

Mandag aften blev julehyggen forvandlet til et sandt mareridt og kaos, da en lastbil pløjede igennem et julemarked i den tyske hovedstad Berlin.

Mindst 12 mennesker blev dræbt og 48 kvæstet ved dét, der ifølge den tyske forbundskansler, var et terrorangreb.

Aftenen udviklede sig også dramatisk for TV 2-værten Felix Smith.

Tidligere på dagen havde han sendt sin hustru Marie og deres ældste søn Theodor til Berlin, hvor de skulle besøge Maries bror, der til daglig bor i den tyske hovedstad.

Felix Smiths familie befandt sig på det pågældende julemarked på Breitscheidplatz i det centrale Berlin, som senere på aftenen blev forvandlet til et mareridt, da lastbilen pløjede igennem den store menneskemængde.

Da Felix Smith opdagede, at terrorangrebet havde ramt det julemarked, som hans familie havde besøgt, greb han straks telefonen og forsøgte at få kontakt.

– Jeg ringer nærmest 800 gange, men kan ikke få fat på hende. Men sent på aftenen ringer hun dog tilbage, da hun kan fornemme, at noget er helt galt, forklarer Felix Smith til Realityportalen.dk og fortsætter:

– De var heldigvis uden for fare, og jeg er meget glad og lettet over, at de har det godt.

Tirsdag over middag var der forskellige meldinger, om gerningsmanden var pågrebet. En person blev anholdt mandag aften godt to kilometer fra gerningsstedet, tirsdag kom det frem, at der kan være tale om den forkerte gerningsmand.

Se billeder fra Berlin i galleriet herunder:

Terror i Berlin 19. december 2016

Sponsoreret indhold