Hollywood11. august 2016

Jamie Dornan tvunget til "Fifty Shades"-optagelser efter terror i Nice

Skuespilleren var kontraktligt forpligtet til at genoptage optagelserne til "Fifty Shades Freed" i Nice allerede dagen efter, at byen var blevet udsat for et terrorangreb
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/21.26818290.jpg
 Foto: All Over Press

14. juli vil for franskmændene altid være dagen, hvor et forfærdeligt angreb ramte den sydfranske by Nice.

85 mennesker mistede livet og mere end 300 blev såret, da en galning tog en lastbil og bragede den ind i en menneskmængde. Dagen efter var Frankrig i chok, men optagelserne til ”Fifty Shades Freed”, der var ved at blive filmet i Nice, blev ikke sat i bero.

Noget der irriterede hovedrolleindehaveren Jamie Dornan.

- Det var, som du kan forestille dig, en forfærdelig situation. Du ville blive ramt af det, uanset hvor du befandt dig henne i verden, fortæller han til ComingSoon.net.

Og mens det meste af filmproduktionen opholdt sig i Monaco, så var Jamie Dornan tæt på tragedien. Han havde nemlig besluttet sig for at bo i Nice sammen med konen Amelia Turner.

- Det meste af produktionen boede i Monaco, så der er et stykke dertil, men min familie og jeg ville gerne have lidt mere plads. Så vi boede i Nice, fortæller Dornan.

Det vigtigste efter angrebet var selvfølgelig, at alle på produktionen var i sikkerhed. Men allerede dagen efter var optagelserne i gang igen.

- Næste dag prøver man stadig at filme denne her film, der koster millioner af dollars at lave. Der er en kontraktlig forpligtelse til at optage. Det er et meget mærkeligt miljø at arbejde i. Det føltes useriøst og forkert at lave noget så fjollet som en fucking film dagen efter, at et angreb som dette havde fundet sted, fortalte Jamie om optagelserne i dagene efter angrebet.

"Fifty Shades Darker", der er nummer to film i rækken, har først premiere 9. februar næste år, mens "Fifty Shades Freed", som er den film, de netop er blevet færdige med, først har premiere i februar 2018.

Du kan se billeder fra optagelserne i Nice og Paris i galleriet herunder

Endnu flere billeder fra "Fifty Shades"-optagelserne

Sponsoreret indhold