Nyheder11. november 2016

Kronprinsesse Mary: Forfulgt af rygter og løgne

Ugebladene ”down under” skriver hæmningsløst historier, der er fri fantasi – bl.a., at kronprinsesse Mary krones som dronning og venter tvillinger igen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/da.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I Australien betragter de kronprinsesse Mary som deres prinsesse, og historier om hende er god læsning. Også selv om en del af dem er ren løgn.

Især to blade – "Woman’s Day" og "New Idea" – har nogle gange mere fantasi end vores gode gamle H.C. Andersen.

I 2014 kunne "Woman’s Day" således fortælle, at dronning Margrethe ville abdicere, og at Mary skulle krones som dronning.

Og som om det ikke var nok, gjorde begge ugebladene sidste år kronprinsesse Mary gravid igen – også selv om det heller ikke passede.

De to blade var dog en anelse uenige, for New Idea mente, at Mary skulle have tvillinger igen, mens Woman’s Day skrev, at hun kun ventede ét barn.

Også sidste år var kronprinsesse Mary offer for en løgnehistorie, da den engelske avis "Daily Mail" med 11 millioner læsere kunne fortælle om en familiefejde, som også var opdigtet.

Det hed sig, at Mary var blevet dødeligt uvenner med sin familie og nærmest havde slået hånden af dem. Kilden var hendes bror John Donaldsons Facebook-profil - en falsk profil.

Det seneste skud på rygtestammen kom australske" New Idea" med i maj i år. I en lang artikel fortalte bladet om, hvor forelskede Frederik og Mary stadig er. Det er også helt korrekt.

Men bladet skrev, at Frederik og Mary ville gentage bryllupsløfterne og under mere private former gifte sig igen i løbet af et par uger. Det er, så vidt vides, ikke sket.

Læs mere om kronprinsesse Mary og resten af kongefamilien i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold