Kongelige6. november 2018

Prins Nikolai hitter: Scorer megajob

Modelprinsen Nikolai har skrevet under på en kæmpekontrakt. Det erfarer SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins_nikolai_8.jpg
 (Foto: MEGA)

Mens karrieren i forsvaret floppede fælt, hitter 19-årige prins Nikolai på de bonede gulve i Paris.

Grevinde Alexandra og prins Joachims ældste søn går således lige nu og gemmer på en sød hemmelighed.

Blækket på en særdeles attraktiv modelkontrakt er nemlig allerede tørt, og dermed skal Nikolai kun holde bøtte i cirka tre uger endnu.

Så ventes det at blive afsløret, at han har skrevet kontrakt med et af Europas absolut førende modehuse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prins_nikolai_2_2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Nikolai følte sig ikke hjemme i militæret. (Foto: Mikael Rieck)

Knap var Nikolai droppet ud af uddannelsen på Varde Kaserne, før han begyndte at rejse frem og tilbage mellem København og Paris for at sikre sig, at de store modehuse var klar over, at han var interesseret i at forfølge modeldrømmen.

SE og HØR erfarer, at Nikolais næste job inden for den glamourøse branche allerede er på plads, selv om detaljerne stadig er hemmelige.

– Jeg kan ikke på nuværende tidspunkt afsløre, hvem prinsen har skrevet kontrakt med, men vi kan forhåbentlig snart sige mere, fortæller Nikolais chef, Scoop Models-ejer Jesper Lundquist til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/jesper_og_bente_lundquist.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Det er Scoop Models-duoen Jesper og Bente Lundquist, der har fået prins Nikolai i stald. (Foto: Dan Mariegaard)

Indtil videre må danskerne væbne sig med tålmodighed.

Catwalk

Prinsens vej til Paris begyndte allerede i vinter, da danskerne fik noget af en overraskelse. Pludselig dukkede han nemlig op på catwalken både i London og i Paris til henholdsvis det britiske modehus Burberry og franske Diors storstilede modeshows.

Dermed gik Nikolais karriere fra nul til 100 på et sekund, og det kickstartede noget, der aldrig før var set i det danske kongehus: En catwalk-prins.

Dengang gik Nikolai stadig på Herlufsholm Kostskole, og dermed lagde undervisningspligterne en dæmper på modejobsituationen.

Men så sprang Nikolai ud som nybagt student, og derefter lå verden for hans fødder. Men i stedet for at ringe til Paris ringede han til Varde. For at imødekomme sin far prins Joachims ønske: At kasernen i det vestjyske skulle danne rammen for en slags grunduddannelse for Nikolai.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prins_nikolai_3_3.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Kombinationen af prins Joachim og grevinde Alexandras gener giver pote i modeverdenen. Prinsen er et modehit. (Foto: Thomas Laursen)

Farvel til Varde

Kæden hoppede dog hurtigt af. Allerede da de første billeder af prinsen i trøjen kom frem, stod det klart, at han ikke var glad. Enhver kunne se i det triste blik, at militæret ikke var Nikolais kop te. Efter to måneder kastede han håndklædet i ringen. Det var slut med hæren.

– Grevinde Alexandra meddeler, at Nikolai ikke følte, han var på rette hylde. Det er en god uddannelse, og den var præcis, som han regnede med. Kammeraterne var supersøde, sagde grevindens privatsekretær Helle Von Wildenrath Løvgreen til SE og HØR.

Og dermed stillede alle spørgsmålet: ”Hvad skal der så ske med Nikolai?”.

– Prins Nikolai vil søge ind på en uddannelse næste år. Indtil da vil han bruge tid på sin modelkarriere, forklarede grevinden gennem sekretæren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/felix_alexandra_og_nikolai.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

54-årige grevinde Alexandra og 16-årige prins Felix når slet ikke Nikolai i højden. Man skal naturligvis være høj, når man er topmodel. (Foto: Thomas Laursen)

Det store spørgsmål er nu, om prinsens modelkarriere vil tage så meget fart, at han glemmer alt om skolebøgerne.

Læs mere om det danske kongehus i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold