Se billederne: Prins Nikolai springer ud som topmodel

Prins Nikolai.

Prins Nikolai.

(Foto: Thomas Laursen)

Til hverdag er han prins og 3. g’er på Herlufsholm Kostskole, men lørdag eftermiddag sprang Nikolai ud som model i London, hvor han gik catwalk for Burberry – mærket, der især er kendt for sine ikoniske trenchcoats, som koster på den gode side af 10.000 kr.

Prins Nikolai erobrede catwalken i London, hvor han var klædt i Burberry-tøj og bar en smart håndtaske fra det britiske luksusmærke.

Prins Nikolai erobrede catwalken i London, hvor han var klædt i Burberry-tøj og bar en smart håndtaske fra det britiske luksusmærke. Foto: All Over Press

Det er ikke et hvilket som helst mærke, der har hyret den danske prins som model.

Ud over Nikolai gjorde Burberry også brug af topmodellen Cara Delevingne til deres storstilede show under London Fashion Week, og blandt publikum sad prominente navne som musikeren Liam Gallagher og Nikolais nye kolleger Kate Moss og Naomi Campbell.

Showet, hvor en af verdens mest benyttede modeller Cara Delevingne også gik catwalk, blev livestreamet ud til hele verden.

Køb denne uges SE og HØR, der er på gaden onsdag, og læs om prins Nikolais debut som model - og læs også, hvad hans forældre synes om hans tur ned ad catwalken.

Se flere fotos af prins Nikolai i galleriet herunder:

Prins Nikolai fylder 18 år

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close