Kongelige14. marts 2018

Prins Henriks hunde: Her er deres fremtid

De kongelige gravhunde, der var ved prins Henriks side ved alt fra jagt til ferniseringer, skal nok komme sig over tabet af deres ”papa”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-55612.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Der er vist ingen tvivl om, at Henrik havde et særlig godt øje til sine tre gravhunde Nelly, Tillia og Helike, men hundene skal nok komme sig over at have mistet deres elskede ejer.

– De har sorg, men den varer ikke så længe. Det er ikke den samme som hos mennesker, de er mere instinktive, så de kommer hurtigt videre, fortæller hundeadfærdsterapeut Allan Halberg.

De firbenede venner har været vant til at have mange forskellige mennesker omkring sig i kongehuset, og sådan bliver det også fremadrettet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prins-henrik_4.jpg
 Foto: All Over Press
Prins Henrik var ofte i selskab med sine hunde. (Foto: All Over Press)

Gravhundene Nelly, Tillia og Helike, der jo også er dronningens hunde, ligesom de var Henriks, bliver ifølge SE og HØRs oplysninger, hvor de er, sammen med Margrethe.

Rent faktisk er gravhunden Nelly dronningens helt egen, selv om man oftest har set hundene med prins Henrik. Et sidste farvel nåede de tre hunde også at få med, da de naturligvis var blandt de særligt inviterede til castrum doloris i Christiansborg Slotskirke sidste mandag, inden prinsen blev bisat tirsdag.

Læs mere om den danske kongefamilie i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold