Kongelige18. maj 2018

Prins Charles følger Meghan op ad kirkegulvet

Meghan Markle bliver i morgen fulgt op ad kirkegulvet af prins Charles
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-charles.jpg
 Foto: All Over Press

Endelig er det faldet på plads, hvem der skal følge Meghan Markle op ad kirkegulvet, når hun i morgen skal giftes med prins Harry.

Det bliver Harrys far, prins Charles, der får den ære.

Det har Kensington Palace netop meldt ud, efter det det meste af ugen har været uklart, hvem der skulle give Meghan Markle væk.

Kensington Palace sendte nyheden, om at prins Charles følger Meghan Markle ned ad kirkegulvet, på Twitter for kort tid siden.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Til at starte med var det hendes far Thomas Markle Sr., der skulle give hende væk, men tidligere på ugen blev det hele kaos, da han først havde besluttet, at han ikke ville tage til England for at være med til brylluppet. Derefter besluttede, at det ville han alligevel, for derefter at få hjerteproblemer, der har gjort, at han alligevel ikke kan rejse til England.

Da det stod klart, at det ikke var Thomas Markle Sr., der skulle følge Meghan Markle op ad kirkegulvet, udsendte hun en pressemeddelelse, hvor hun takkede for den medfølelse, som hun havde mødt i forbindelse med farens afbud.

Her bad hun også pressen om at lade hendes far være i fred.

- Desværre kommer min far ikke til at være med til brylluppet. Jeg har altid holdt af min far og håber, at han kan få den fred, han har brug for, så han kan fokusere på sit helbred, lød det i udtalelsen fra Meghan Markle.

- Jeg vil gerne takke alle, som er kommet med storsindede og støttende beskeder. I skal vide, at Harry og jeg ser frem til at dele vores specielle dag med jer på lørdag, tilføjede hun i den korte udtalelse.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Den seneste uge har været turbulent for Meghan Markle og faren Thomas Markle Sr.

I weekenden landede Thomas Markle Sr. nemlig midt i en skandale, da han blev taget i at iscenesætte billeder i samarbejde med en paparazzi-fotograf.

Meghans brogede familie har siden forlovelsen spøgt i kulissen, og "pinlighederne" kulminerede, da Meghan Markles halvbror, Thomas Markle Jr., skrev et åbent brev til prins Harry, hvor han opfordrede prinsen til at aflyse brylluppet.

Nu var det så brudens far, 73-årige Thomas Markle, der havde jokket i spinaten.

Daily Mail kunne nemlig afsløre, at Thomas Markle, der ellers skulle føre sin datter ned af kirkegulvet til brylluppet på lørdag, var gået sammen med en paparazzi-fotograf og havde iscenesat en række billeder, som efterfølgende var blevet solgt for flere hundredtusinde kroner.

Se billeder fra Meghan og Harrys forlovelse i galleriet herunder

Meghan Markle og prins Harry (officielle forlovelsesbilleder taget i december 2017)

Sponsoreret indhold