Kongelige8. juni 2018

Pippa Middleton bekræfter: - Ja, jeg er gravid

Pippa Middleton deler ud af træningstips til gravide
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pippa-middleton-james-matth.jpg
 Foto: All Over Press
Rygterne har løbet i lidt over en måned.
Men nu bekræfter hertuginde Kates lillesøster, Pippa Middleton, at hun er gravid med sit og ægtemanden James Matthews' første barn. Sidst i april kunne den britiske tabloidavis The Sun fortælle, at Pippa angiveligt ventede sig, og at parret havde delt den glædelige begivenhed med de nærmeste efter den obligatoriske scanning 12 uger inde i graviditeten.
Men nu kommer meldingen fra hestens egen mund. I en træningsklumme torsdag i en gratisavis udgivet af butikskæden Waitrose deler hun sine bedste træningstips for gravide. I klummen skriver Pippa blandt andet. - Da jeg første gang fik den glædelige nyhed, at jeg er gravid, måtte jeg justere på min vante rutine med at træne fire-fem gange om ugen for at finde en måde at træne trygt igennem de tre trimestre i min graviditet.
Pippa har deltaget i flere maratonløb og er meget aktiv, så hendes grundform er i top. - Jeg er grænsende til fanatisk hvad angår træning og jeg har tjekket alle hjemmesider og bøger om træning under graviditet, men jeg blev meget skuffet over det begrænsede udvalg af litteratur om, hvad man kan og ikke kan rent teknisk under en graviditet, skriver Pippa. - Og da dette er min første graviditet havde jeg en række spørgsmål der forblev ubesvarede efter granskning af den tilgængelige litteratur, fortsætter hun.
Modsat sin søster, Kate, der har haft alvorlige problemer med morgenkvalme under alle sine tre hidtidige graviditeter, er Pippa heldigvis forskånet for dette under sit svangerskab. Pippa har derfor kunnet fortsætte som hidtil med et aktivt træningsliv, og hun lover læserne af gratisavisen Waitrose Weekend, at hun gennem hele sit svangerskab vil skrive om træning for gravide. Hertuginde Kate og prins William blev den 23. april forældre til deres tredje barn, en søn, der skal hedde Louis Arthur Charles. Parret har i forvejen George på fire og Charlotte på tre.

Sponsoreret indhold