Medie: Pippa Middleton venter sit første barn

Pippa Middleton blev for alvor kendt, da en utroligt velsiddende kjole fremhævede hendes bagdel, da hendes storesøster Kate blev gift i 2011.

Pippa Middleton blev for alvor kendt, da en utroligt velsiddende kjole fremhævede hendes bagdel, da hendes storesøster Kate blev gift i 2011.

Foto: All Over Press

Netop nu kommer hertuginde Kate og prins Williams tredje barn snart til verden, og det er ikke den eneste Middleton-baby, der kommer til at se dagens lys i år. 

Britiske The Sun kan fortælle, at Pippa Middleton, Kates 34-årige lillesøster, angiveligt venter sit første barn. 

Pippa Middleton blev sidste år gift med finansmanden James Matthews, 42, og parret er "henrykte" over at skulle være forældre. 

Ifølge The Sun har parret delt den skønne nyhed med "den nærmeste familie og venner sidste uge efter 12-uger scanningen". 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Ægteparret: James Matthews og Pippa Middleton efter vielsen.

Pippa Middleton og James Matthews blev gift i maj 2017. Foto: All Over Press

Hertuginde Kate kunne "ikke have været mere begejstret" over at høre, at hendes lillesøster var gravid, afslører en ven til The Sun

- Da Pippa fandt ud af, hun var gravid, var hun selvfølgelig ekstatisk og fuldkommen begejstret, fortæller en kilde til The Sun

- Naturligvis var storesøster Kate og forældrene, Carole og Michael, de første, hun fortalte det til - udover James - og de kunne ikke være mere glade, tilføjer insideren.

Nyheden kommer en uge efter, at James' 74-årige far David er blevet anklaget for at have voldtaget to kvinder. 

- Det har været nogle hårde uger for de to familier, så det har bidraget med noget glæde, der har været tiltrængt, forklarer kilden.  

Artiklen fortsætter under billedet. 

Pippa Middletons numse stjal showet til prins William og Kate Middletons bryllup i 2011.

Pippa Middleton kom helt uforventet i centrum til sin storesøsters bryllup i 2011. Årsagen var en utroligt velsiddende brudepigekjole. Foto: All Over Press

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close