Hollywood21. maj 2017

Derfor var Harrys kæreste ikke med til Pippas vielse

Meghan Markle var ikke med i kirken, men prins Harry hentede hende i London bagefter, så hun kunne være med til den store fest
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry_meghan_0.jpg
 Foto: All Over

Der var en god grund til, at 35-årige Meghan Markle ikke ledsagede sin kæreste prins Harry i kirken, da Pippa Middleton lørdag blev gift med James Matthews.

Mange forventede ellers, at ”Suits”-skuespilleren ville være med til vielsen, men ifølge Mirror var det en fælles beslutning fra Harry og Meghan, at de ikke ville gøre noget som helst, der kunne tage fokus fra PIppa i kirken på hendes store dag - og det må man vel sige, at Harry med sin kæreste kunne gøre.

I stedet tog prins Harry fra receptionen og kørte tilbage til London for at hente Meghan, så hun kunne være med til festlighederne om aftenen.

- Harry vidste godt, at det her var Pippas store dag, og han og Meghan besluttede, at de ikke ville overskygge hende. Han kørte tilbage til London og hentede hende til festen. Han ville nemlig heller ikke have, at Meghan skulle ankomme alene til festen, fortæller en kilde.

Prins Harry var naturligvis med til vielsen i kirken i Berkshire, hvor han ankom sammen med sin storebror prins William.

Se billederne fra Pippa Middletons bryllup lige her:

Pippa Middletons bryllup

Sponsoreret indhold