Kongelige13. januar 2019

Endnu en ansat skrider: Meghans bodyguard har sagt op

Endnu en af hertuginde Meghans ansatte har valgt at kvitte jobbet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega297157_004.jpg
 Foto: MEGA

Der er gang i svingdøren hos hertuginde Meghan.

Nu har endnu en af hendes ansatte valgt at sige sit job op.

Denne gang er det hertugindens bodyguard, der har sagt sin stilling op. Det sker under et år efter, at hun blev ansat i stillingen.

Det skriver The Sunday Times.

Den kvindelige bodyguard har været ved hertuginde Meghans side, siden brylluppet mellem Meghan og Harry i maj sidste år.

Hun var også med, da parret i efteråret var på en rundrejse i Australien og New Zealand samt flere omkringliggende lande.

Her var den unavngivne bodyguard med ved et besøg på en markedsplads på Fiji, og hun kom i hele verdens søgelys, da hun var med til at afbryde besøget og eskortere hertuginden væk fra pladsen.

Ifølge The Sunday Times vælger den kvindelige bodyguard ikke blot at sige sin stilling som bodyguard for Meghan op. Hun vælger at forlade det britiske politi helt.

Det er den tredje ansatte ved Meghan og Harrys hof, der vælger at sige sin stilling op inden for kort tid.

I novemberkom det frem, at hertuginde Meghans personlige assistent havde sagt sit job op, og i december var det så parrets privatsekretær, der forlod sin stilling.

Det er altså den tredje opsigelse, som Meghan modtager på blot få måneder, og det fyrer yderligere op under rygterne om, at den tidligere "Suits"-stjerne skulle være "vanskelig at arbejde for". De mange opsigelser hos Meghan og Harry kommer samtidig med, at prins Harry og prins William er på vej til at splitte deres fælles husholdning på Kensington Palace.

De to brødre, på henholdsvis 36 og 34 år, har, efter de er blevet gift, bevæget sig i mere forskellige retninger, og derfor er det på tide at dele deres fælles husholdning på Kensington Palace op og danne hver deres hof.

Splittelsen af Kensington Palace skal angiveligt reflektere de vidt forskellige ansvar, de to prinser kommer til at påtage sig i det britiske kongehus, hvor William en dag skal blive konge efter sin far.

- Brødrene har støttet sig til hinanden og set efter hinanden, siden deres mor død. Men nu har de deres egne familier, de har ikke længere brug for hinanden som før, røber en kilde over for The Sunday Times.

Prins Harry og hertuginde Meghan bliver forældre for første gang til foråret, mens prins William og hertuginde Kate har børnene George på fem, Charlotte på tre og Louis på otte måneder.

Sponsoreret indhold