Kongelige10. december 2018

Hård chef? Meghan står til at miste ansat nr. 2 på en måned

De ansatte flygter fra hertuginde Meghan
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rexfeatures_9715996dx.jpg
 Foto: MEGA

For en måned siden kom det frem, at hertuginde Meghans personlige assistent havde sagt sit job op, og nu ser det ud til, at den 37-årige hertuginde atter skal til at slå en ledig stilling op.

Denne gave er et sikkert hit!

The Sunday Times skriver, at prins Harry og hertuginde Meghans privatsekretær Samanatha Cohen på 50 år har valgt at forlade sin stilling kort før, hertuginden føder sit første barn til foråret.

Det er den anden opsigelse, som Meghan modtager på blot en måned, og det fyrer yderligere op under rygterne om, at den tidligere "Suits"-stjerne skulle være "vanskelig at arbejde for".

Samantha Cohen, der har fået tilnavnet "Panteren", har tidligere arbejdet som pressesekretær for dronning Elizabeth og har arbejdet for det britiske kongehus i over 17 år.

Denne sommer blev hun så flyttet over i en midlertidig stilling hos Harry og Meghan. Parret ønsker at beholde Samantha Cohen som privatsekretær, men hun har sagt nej til at fast stilling.

Ifølge kilder har Cohen fået til opgave at hjælpe Meghan med at håndtere vanskelighederne, der følger med et liv som royal: Alt fra hvilken makeup, man har på, til hvordan man generelt gebærder sig.

- Sam kommer til at være et kæmpe tab, fortæller en insider til The Sunday Times.

Ifølge kilden skal Meghan nu også overveje, hvem hun vil ansætte som erstatning.

- Fremadrettet skal Meghan måske overveje at ansætte en med en anden baggrund en de traditionelle ansatte ved hoffet, lyder det.

Det er blot en måned siden, at det kom frem, at Meghan har mistet sin personlige assistent, Melissa Touabti.

Meldingen om, at Touabti ønskede at forlade sin stilling, skulle angiveligt være kommet ret pludseligt og som en overraskelse for hertuginden.

- Det er et stort chok. Hvorfor skulle hun have lyst til at forlade et så prestigefyldt job så hurtigt?, fortalte en kilde dengang til Daily Mail.

null

Sponsoreret indhold